Kanal D Hayat Yolunda - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrt-06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Sorma be Atacan'ım Çarşamba izlediğim tüm Kanal D dizileri yayından kalkıyor, çok çektim cidden. :(

Ama artık düşük reytingli dizim kalmadı gibi. Poyraz Karayel izlemeyi düşünüyorum onu da bitirmekten korkuyorum. :F
Sadece Çarşamba mı Pazar da çok günahın var. :F Benim bu sezon izlediğim diziler arasından sadece ikisi bitti biri Ah Neriman biri de Bana Artık Hicran De. :(

Bence izleme yazın netten izle ne olur ne olmaz. :F

Sadece Çarşamba mı Pazar da çok günahın var. :F Benim bu sezon izlediğim diziler arasından sadece ikisi bitti biri Ah Neriman biri de Bana Artık Hicran De. :(

Bence izleme yazın netten izle ne olur ne olmaz. :F
Pazar ne var be Hicran var işte bir tek Güneşi Beklerken güzel gidiyordu bazı faktörlerden düşüşe geçti benimle alakası yok. ss

Vay melun 2 Kanal D dizisi bitirmiş. 😡

Yok ben bu Çarşamba Poyraz izleyecem inadına Kanal D, kıracam şansımı inşallah. :F

Pazar ne var be Hicran var işte bir tek Güneşi Beklerken güzel gidiyordu bazı faktörlerden düşüşe geçti benimle alakası yok. ss

Vay melun 2 Kanal D dizisi bitirmiş. 😡

Yok ben bu Çarşamba Poyraz izleyecem inadına Kanal D, kıracam şansımı inşallah. :F
Bitmelerini istemezdim. :( Gerçi Kanal D yükselişte belki sen de etki etmezsin izle bakalım. :A

Final fragmanını izlediğimde dizinin bir final gibi olmayacağını düşünmüştüm ama yanıldığıma sevindim, çok güzel bir final bölümü izledik. İstediğim gibi mutlu sonla bitti dizi.

Şafak-Cem ve Yelda-Selim mutlu sona yürüdüler tabii en çok Şafak-Cem'e sevindim, Cem'in Şafak'a yaptığı sürpriz çok güzeldi. Yalnız Ecem daha geçen bölüm Cem'e kızgındı, noldu da affetti annesiyle Cem'in birlikte olmasını kabullendi anlamadım. Onu geçiştirmişler. Ha bir de Ecem'in velayeti en son Alp'teydi Şafak ne ara aldı ki kızını onu da atlamışlar. :D

Melis, günah çıkarttı ve Şafak'tan tüm yaptıkları için özür diledi. Alp de Cem'le Şafak'i mecburen kabullendi ve Melis'le İzmir'e döndü. Onlara mutluluklar dilemiyorum. :D

Selim'in Alp'ten hastanenin %51'lik hissesini alıp arkadaşlarına dağıtması çok güzeldi.

Tayfun ve Seza da Yelda-Selim'i kabullendiler teselliyi birbirlerinde bulsalardı bari ama öyle olmadı, ucu açık kaldı gerçi biraz. :D

Sonuç olarak 13 bölüm boyunca çok güzel ve kaliteli bir dizi izledim ben. Her bölümü ayrı ayrı çok güzeldi. Bana bu keyfi yaşatan Hayat Yolunda ekibine çok teşekkür ediyorum, hepsinin yolu açık olsun.