Kanal D Hayat Yolunda - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrt-06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
kalite gelmişş diziye:F aslında sümbül ağa gelse dizi ab de 7 ye çıkar kurtulur bence:F
Hastaneye eşiyle temizlikçi olarak geldi rolü kalıcı olacak gibi ama Kanal D bitiriyi diziyi. :(

Sümbül Ağa da gelse iyi olurdu Şeker Ağa'ya bi melun dese ab'de yükselirdik. :F

Vay yılan Melis Şafak'a anlattı Cem ve Yelda'yı. :(

Şafak'ım kolay kolay affetmez bunu ya. :(

Dizi hakkında sosyal medyada birkaç yorumları buraya koymak istedim. Katılır mısınız bilemem :D malum dizi bitiyor :D
@Nisa @Yakamoz-Asi @Bully
@yatutarsa

"yarım saat açık kaldı tvde.. bi hastane var. herkes birbirine atlıyo. 3 bölümde bir biri vuruluyo.
hastane içinde, herkes herkesle..sadece onu anladım. bikaç kimden olduğu anlaşılmayan çocuk var. eski evliler var, dostuyla aldatanlar var..2 erkek 4-5 kadın arasında dönen aşklar işte..hastane değil, aşk yuvası mübarek..kimin eli kimin şeyinde belli değil. kadın doktorların 12 punto topuklu ayakkabılarla cirit attığı hastane dizisidir"

"yayından kaldırılmasına üzülmediğim dizidir.

senaryosu gün geçtikçe kötüleşmeye başladı. yalan rüzgarı gibi bir şey oldu. konu hastanede mi geçiyor aşk gemisinde mi belli değil. herkes birbirine aşık ,Cem ile yelda'nın beraber olması zaten baştan falsoydu. senaristler bindikleri dalı kestiler. ilk başta cem'i, zeliş'le olan diyaloğunu, onu kurtarma çabasını sevmiştik. sonrasında öğrendik ki şafak'ı en yakın arkadaşıyla aldatmış. bu yüzden, dizinin iki ana karakterinden de soğudum. şafak da olanları öğrendi ve bence konu bitti. çünkü, şafak bir daha onların yüzüne bile bakmaz haklı olarak. hastanede çalışamaz."

"burada yazılan diğer konulara ben de katılıyorum. tüm hastalar acilden giriş yapıyor. hiç sıra numarası alıp da bekleyen hasta görmedim. ayrıca, acil de mübarek yol geçen hanı gibi. girişten girer girmez açık alanı acil yapmışlar. kapısı bile yok."

"bu dizide doktorlar kafalarına göre hastaneye giriyorlar çıkıyorlar, hasta bakıyorlar falan. aslında genelde bakmıyorlar. bi tane kızıl saçlı doktor var herkese o bakıyor ve o hep hastanede. ameliyat varsa da bütün doktorlar bütün ameliyatlara giriyor. bir de bir tane kadın doktor var, aşk-ı memnu'daki peyker, herkes ona kötülük etme derdinde. başka da bir konusu yok. kalkacakmış yayından. isabet olmuş."

" adamın biri entrikalı mentrikalı senaryo yazmış. bunu çekelim demişler. sonra muhtemelen barda falan kutlarlarken kafalar biraz güzel olunca, bunlardan biri çıkmış " bunlar doktor olsun ya, plazayı çok kullandılar, hastane falan iyidir tutar hem" diye fikir atmış. o kafayla kabul etmişler, geri dönüş de olmamış. o kadar alakasız"

Son düzenleme:
Dizi hakkında sosyal medyada birkaç yorumları buraya koymak istedim. Katılır mısınız bilemem :D malum dizi bitiyor :D
@Nisa @Yakamoz-Asi @Bully
@yatutarsa

"yarım saat açık kaldı tvde.. bi hastane var. herkes birbirine atlıyo. 3 bölümde bir biri vuruluyo.
hastane içinde, herkes herkesle..sadece onu anladım. bikaç kimden olduğu anlaşılmayan çocuk var. eski evliler var, dostuyla aldatanlar var..2 erkek 4-5 kadın arasında dönen aşklar işte..hastane değil, aşk yuvası mübarek..kimin eli kimin şeyinde belli değil. kadın doktorların 12 punto topuklu ayakkabılarla cirit attığı hastane dizisidir"

"yayından kaldırılmasına üzülmediğim dizidir.

senaryosu gün geçtikçe kötüleşmeye başladı. yalan rüzgarı gibi bir şey oldu. konu hastanede mi geçiyor aşk gemisinde mi belli değil. herkes birbirine aşık."

"cem ile yelda'nın beraber olması zaten baştan falsoydu. senaristler bindikleri dalı kestiler. ilk başta cem'i, zeliş'le olan diyaloğunu, onu kurtarma çabasını sevmiştik. sonrasında öğrendik ki şafak'ı en yakın arkadaşıyla aldatmış. bu yüzden, dizinin iki ana karakterinden de soğudum. şafak da olanları öğrendi ve bence konu bitti. çünkü, şafak bir daha onların yüzüne bile bakmaz haklı olarak. hastanede çalışamaz."

"burada yazılan diğer konulara ben de katılıyorum. tüm hastalar acilden giriş yapıyor. hiç sıra numarası alıp da bekleyen hasta görmedim. ayrıca, acil de mübarek yol geçen hanı gibi. girişten girer girmez açık alanı acil yapmışlar. kapısı bile yok."

"bu dizide doktorlar kafalarına göre hastaneye giriyorlar çıkıyorlar, hasta bakıyorlar falan. aslında genelde bakmıyorlar. bi tane kızıl saçlı doktor var herkese o bakıyor ve o hep hastanede. ameliyat varsa da bütün doktorlar bütün ameliyatlara giriyor. bir de bir tane kadın doktor var, aşk-ı memnu'daki peyker, herkes ona kötülük etme derdinde. başka da bir konusu yok. kalkacakmış yayından. isabet olmuş."

" adamın biri entrikalı mentrikalı senaryo yazmış. bunu çekelim lan demişler. sonra muhtemelen barda falan kutlarlarken kafalar biraz güzel olunca, bunlardan biri çıkmış "lan bunlar doktor olsun ya, plazayı çok kullandılar, hastane falan iyidir tutar hem" diye fikir atmış. o kafayla kabul etmişler, geri dönüş de olmamış. o kadar alakasız"
özellikle mi seçtin bunları.ss

Bomba bir bölümle ne yazık ki veda ediyor. Daha yeni yüklenmesine rağmen Kanal D sitesinde 10.000, youtubeda 301+ izlenme var.

Kanal D son bir şans verseydi yeni yılda bu diziye. Belki de her dizi gibi bu da yükselecekti 5 reytinge...

Konusunu benim açmama rağmen iyi dayandı. :A Geçen @Harunnn60 demişti senin açtığın diziler 2 bölüm sonra gün değiştirip yayından kaldırılıyor diye ama Hayat Yolunda uğursuzluğumu kırdı. :Z

Konusunu benim açmama rağmen iyi dayandı. :A Geçen @Harunnn60 demişti senin açtığın diziler 2 bölüm sonra gün değiştirip yayından kaldırılıyor diye ama Hayat Yolunda uğursuzluğumu kırdı. :Z

Ben ne zaman dedim hatırlamıyorum ama yinede açma sen buda 13.bölümde bitiyor sen kaderi uzattın sadece :D )))

Fragman hiç final fragmanı gibi olmamış diziyi toparlayıp bitireydiniz ya. :(

Ne çektin be Kaan. :(
Sorma be Atacan'ım Çarşamba izlediğim tüm Kanal D dizileri yayından kalkıyor, çok çektim cidden. :(

Ama artık düşük reytingli dizim kalmadı gibi. Poyraz Karayel izlemeyi düşünüyorum onu da bitirmekten korkuyorum. :F