Yazıklar olsun gerçekten gözden çıkarılmış. 23.00 gibi anca başlar...Özetli başladık @RevaN Yalan Dünya daha geçe sarkmasın.![]()
Yalan Dünya'nın gözden çıkarıldığını düşünmüyorum. Yeni sezon reyting sonuçlarını görmedik bile daha.Yazıklar olsun gerçekten gözden çıkarılmış. 23.00 gibi anca başlar...
Şimdi eğri oturup doğru konuşalım. Yalan Dünyanın A/B ortalaması 6. Haat Yolunda 4.80 aldı A/B`de. Kanal D neyine güveniyor ki? Yalan Dünya erken başlayıp 22.15`te bitseydi Hayat YOlunda da yükselebilirdi A/B`de...
O zaman Yalan Dünyayı koysaydı PT1`e o 22.00`de biteilirdi.Yalan Dünya'nın gözden çıkarıldığını düşünmüyorum. Yeni sezon reyting sonuçlarını görmedik bile daha.
Kanal D'nin Hayat Yolunda'yı özetli denemesi mantıklı bence özetsiz daha kötü giderdi.
Evet öyle olabilirdi.O zaman Yalan Dünyayı koysaydı PT1`e o 22.00`de biteilirdi.![]()
Bana da öyle geliyor. Belki de amacı Hayat Yolunda`yı harcamaktır. Sonuçta Yalan Dünyanın A/B`de alacağını biliyor.Cem'in eli titriyor Doktorlar'dan almışlar zaar Doktor Suat'ın da titriyordu.
Bölüm güzel ya ya yine ne gıcıksın sen öyle Alp. 😡
Evet öyle olabilirdi.Ben zaten Yalan Dünya 20:00 Hayat Yolunda 22:15 olsun istiyordum ama Kanal D'nin başka hesapları var gibi bakalım.
![]()
Umarım öyle bir planları yokturBana da öyle geliyor. Belki de amacı Hayat Yolunda`yı harcamaktır. Sonuçta Yalan Dünyanın A/B`de alacağını biliyor.![]()
Ne kısası 15 dakika.Umarım öyle bir planları yoktur😡
Atacan doğru söylemiş reklamlar kısa bugün Yalan Dünya 22:30'da başlar gibi.![]()
Bana 7-8 dakika gibi geldi son reklamNe kısası 15 dakika.![]()
Yok 15 dakika oldu reklam.Bana 7-8 dakika gibi geldi son reklam![]()
demek çok iyi buradan bunu anladıkNe kötü dizi beğenmedim reklam arasında.
beter ol totalYarım saattir şimdi yazıyor bi bitmedi.Bunun daha 15 dakika reklamı var.
10 dakika az özet verseydi ölürdü sanki Kanal D.beter ol total![]()