Kanal D Hayat Yolunda - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrt-06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Özetli başladık @RevaN Yalan Dünya daha geçe sarkmasın. :A
Yazıklar olsun gerçekten gözden çıkarılmış. 23.00 gibi anca başlar...

Şimdi eğri oturup doğru konuşalım. Yalan Dünyanın A/B ortalaması 6. Haat Yolunda 4.80 aldı A/B`de. Kanal D neyine güveniyor ki? Yalan Dünya erken başlayıp 22.15`te bitseydi Hayat YOlunda da yükselebilirdi A/B`de...

Yalan Dünya geç başlayacak sanırım ama Hayat Yolunda düşecek kesin. Yalan Dünya 22:45 gibi başlayacak sanırım. Hayat Yolunda için değmeyecek hata ediyor kanal. :)

Yazıklar olsun gerçekten gözden çıkarılmış. 23.00 gibi anca başlar...

Şimdi eğri oturup doğru konuşalım. Yalan Dünyanın A/B ortalaması 6. Haat Yolunda 4.80 aldı A/B`de. Kanal D neyine güveniyor ki? Yalan Dünya erken başlayıp 22.15`te bitseydi Hayat YOlunda da yükselebilirdi A/B`de...
Yalan Dünya'nın gözden çıkarıldığını düşünmüyorum. Yeni sezon reyting sonuçlarını görmedik bile daha. :)

Kanal D'nin Hayat Yolunda'yı özetli denemesi mantıklı bence özetsiz daha kötü giderdi.

Yalan Dünya'nın gözden çıkarıldığını düşünmüyorum. Yeni sezon reyting sonuçlarını görmedik bile daha. :)

Kanal D'nin Hayat Yolunda'yı özetli denemesi mantıklı bence özetsiz daha kötü giderdi.
O zaman Yalan Dünyayı koysaydı PT1`e o 22.00`de biteilirdi. :(

Cem'in eli titriyor Doktorlar'dan almışlar zaar Doktor Suat'ın da titriyordu. :F

Bölüm güzel ya ya yine ne gıcıksın sen öyle Alp. 😡

O zaman Yalan Dünyayı koysaydı PT1`e o 22.00`de biteilirdi. :(
Evet öyle olabilirdi. :( Ben zaten Yalan Dünya 20:00 Hayat Yolunda 22:15 olsun istiyordum ama Kanal D'nin başka hesapları var gibi bakalım. :(

Cem'in eli titriyor Doktorlar'dan almışlar zaar Doktor Suat'ın da titriyordu. :F

Bölüm güzel ya ya yine ne gıcıksın sen öyle Alp. 😡

Evet öyle olabilirdi. :( Ben zaten Yalan Dünya 20:00 Hayat Yolunda 22:15 olsun istiyordum ama Kanal D'nin başka hesapları var gibi bakalım. :(
Bana da öyle geliyor. Belki de amacı Hayat Yolunda`yı harcamaktır. Sonuçta Yalan Dünyanın A/B`de alacağını biliyor. :(

Bana da öyle geliyor. Belki de amacı Hayat Yolunda`yı harcamaktır. Sonuçta Yalan Dünyanın A/B`de alacağını biliyor. :(
Umarım öyle bir planları yoktur :( 😡

Atacan doğru söylemiş reklamlar kısa bugün Yalan Dünya 22:30'da başlar gibi. :X

Bana 7-8 dakika gibi geldi son reklam (b)
Yok 15 dakika oldu reklam. :D

Ya Hayat Yolundanın tek eksik tarafı bazı müziklerin olmaması. Mesela aksiyon müziği yok, sevinç müziği çok coşkulu değil falan filan. Umarım yeni müzikler gelir zamanla. :)

Yarım saattir şimdi yazıyor bi bitmedi. :( Bunun daha 15 dakika reklamı var.

Forum İstatistikleri

Konular
176,274
Üyeler
8,560
Son Üye
Potak