Kanal D Hayat Yolunda - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrt-06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Tekrarını izliyorum, başlarda biraz sıkıcıydı da şimdi gayet iyi gidiyor bence ama Ediz Hun konuk oyuncu sanırım.?

burak çok karizma olmuş gözlük falan şekil :D

yalnız bu dizi tutmaz çok basit
izleyenlere bişey sorcam sarı saçlı mavi gözlü seksi bi güzel hemşire vardı burak a asılıyordu hafiften o kızın ismi nedir gerçek ismi

usta senin neco şaşmazındır .ss

izlenmeyen her dizi için seyirciyi suçlamay bırakın bence bak ulan istanbul bak reaksiyon hem kaliteliler hem izleniyiler:A
Kayıp Şehir kalitesiz değildi, Sevdaluğa zaten laf söyletmem Gültepede kalitesiz diyorsan sen diziden anlamıyorsun. :D

Kayıp Şehir kalitesiz değildi, Sevdaluğa zaten laf söyletmem Gültepede kalitesiz diyorsan sen diziden anlamıyorsun. :D
kayıp şehir tutmuştu 7 reytinge kadar çıkmıştı ortalama 5 le falan gidiyordu kanal d bitirdi diziyi günden güne atarak
sevdaluk tutacak bir dizi değildi zaten senin ilgini çektiği yönler vardır ama ne öyle sağlam bir senaryo ne sağlam bi hikaye vardı
gültepede öbgzk den farkı yok sürekli ağlıyolar bağırıyolar öbgzk den bi farkı yoktu hee dizi kötümüydü değildi güzeldi ama güzel olması yetmedi çok güzel olması lazımdı :d

burak çok karizma olmuş gözlük falan şekil :D

yalnız bu dizi tutmaz çok basit
izleyenlere bişey sorcam sarı saçlı mavi gözlü seksi bi güzel hemşire vardı burak a asılıyordu hafiften o kızın ismi nedir gerçek ismi
Ceyda Tepeliler. Güzel kız. :A

kayıp şehir tutmuştu 7 reytinge kadar çıkmıştı ortalama 5 le falan gidiyordu kanal d bitirdi diziyi günden güne atarak
sevdaluk tutacak bir dizi değildi zaten senin ilgini çektiği yönler vardır ama ne öyle sağlam bir senaryo ne sağlam bi hikaye vardı
gültepede öbgzk den farkı yok sürekli ağlıyolar bağırıyolar öbgzk den bi farkı yoktu hee dizi kötümüydü değildi güzeldi ama güzel olması yetmedi çok güzel olması lazımdı :D
Eyvallah takas en azından dobra konuştun ama Sevdaluğa laf yok. :A

almışlar cemileyi fingirdek yapmışlar işte öbgz den farkı bu :A

o dizilre kalitesiz demedim izlenmedi mi hemen suçu izleyiciye atma diyorum :A
Cemile her rolün üstesinden geliyor. Sen izlemediğin için bakış açın hep aynı çıkar onları çıkar. :A

off o mu aga yapma be
hastayım ona önceden beri takip ediyorum çok güzel bi kız ya çok çok :D
Dinle Sevgili'de izlemiştim acayip rol yapıyordu kötü kadın rollerine çok iyi gidiyor. :D İnadına Yaşamak'ta da oynamıştı Oktay Kaynarca ile bir sahnesi olmuştu sadece dizi kısa sürdüğü için.

Bu diziyle başarılı olur umarım yazık olmasını istemeyiz kendisine. :D