Kanal D Hayat Yolunda - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrt-06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
@xemrexxx bi karar ver izliyor musun bu diziyi

geçen bölüm demiştim yelda kötü karakter olacaktır bence
@Bully
Bu bölüm harikaydı ve nedense kötü karakterler benim hoşuma gidiyor melise bayıldım

@yatutarsa @Nisa

bu bölüm total kitleye oynamış lar , reyting yüksek gelecek

Şafak ve Cem'e pis pis bakıyordu zaten yemekte olabilir belki.

Son yorumunu beğendim.

Dizi bence çok başarılı gibiydi sadece sonunu görebildim
yarın izleyeceğim kesinlikle .

Bu bölüm süperdi ya, Yeldam yine döktürdü işte bahsettiğim şey Selim gibi birine böyle otoriter bir kadın lazım
@Bully

Gelelim Sezaya ayy zır zır zır bıktık be
Neyseki organ bağışına ikna etmesi iyi oldu
Yelda. Selim Tayfun Seza aşk dörtgeni Cem ve Şafak dörtgenindenden çok daha iyi bence. Ay şu yemek sonunda Selim ve Yelda sahnesine bittim zaten ben
Yinede ilk bölümlerde zerre ısınamadığım Cem ve Şafak'a da ısındım.

Zeliş’in annesinin (Fatmanın) öldüğü sahne harikaydı. Görüntü yönetmenini de tebrik ediyorum

Yarın kesinlikle zirve bizimdir

@Bully @yatutarsa @Billy Kane @RevaN

Fragman çok iyi Selimin annesi gelmiş anlaşılan. Selim ve Yelda gittikçe yakınlaşıyor daha ilk bölümden sezmiştim bunu

Melİs yine iticilikte rekora koşuyor.

@Bully senin Şafakla Cem daha tam yakınlaşmadan uzaklaşacak gibi

Senarist Yel-Sel'cilerin sesini duymuş anlaşılan senin de katkın olmuştur belki.
Ama yakışıyorlar.
Seza Selim'e Tayfun da Yelda'ya aşık sanırım ikisi birbirlerine kalır herhalde.

Şafak - Cem birlikteliğini çok uzatmasalar bari ya bence kesin yanlış anladı Şafak Cem'in onu aldattığını düşünmüyorum.

Sanırım mı?
Kalsınlar çokta yakışıyorlar
Bence odadaki Yelda, umarım yanılıyorumdur
Evet Selim ve Yelda çok yakışıyorlar

Bu arada Ediz Hun'un sahneleri azaltıldı dizide kalıcı değiş gibime geliyor hala.

Umarım diğer hasta vakası daha ilgi çekici olur. Mahkemede ne çabuk gelmiş umarım boşanırlar biran önce
@Bully

Tayfun Seza'nın abisi gibi duruyor gerçi şu anki ilişkileri de daha çok abi-kardeş gibi ama ilerde neler olacak göreceğiz.

Ediz Hun'un çok da bir işlevi kalmadı gibi artık dizide sanki. Haklı olabilirsin.

O Alp gıcığı mahkemede yan çizip boşanmaz kesin.