sen de yılanların öcü diyon kendini say benceHerkes analizci olmuş biri Güzel Köylü'yü biri Kaçak Gelinler'i biri Günahkar'ı zirvede gösteriyor.
sen de yılanların öcü diyon kendini say benceHerkes analizci olmuş biri Güzel Köylü'yü biri Kaçak Gelinler'i biri Günahkar'ı zirvede gösteriyor.
yok yd başlayana ka baktım@xemrexxx bi karar ver izliyor musun bu diziyi
geçen bölüm demiştim yelda kötü karakter olacaktır bence@Bully
Bu bölüm harikaydı ve nedense kötü karakterler benim hoşuma gidiyor melise bayıldım
@yatutarsa @Nisa
bu bölüm total kitleye oynamış lar , reyting yüksek gelecek
Şafak ve Cem'e pis pis bakıyordu zaten yemekte olabilir belki.@xemrexxx bi karar ver izliyor musun bu diziyi
geçen bölüm demiştim yelda kötü karakter olacaktır bence@Bully
Bu bölüm harikaydı ve nedense kötü karakterler benim hoşuma gidiyor melise bayıldım
@yatutarsa @Nisa
bu bölüm total kitleye oynamış lar , reyting yüksek gelecek
kurtulamaz da o nursuz haliyle
Yok bi şey muhtemelen yazmışımdır demiştim ama bakmaya üşendim.Evet.Konuyu açarken yazmışsın yahu D-Yapım imzalı diye.
Noldu ki
Senarist Yel-Sel'cilerin sesini duymuş anlaşılan senin de katkın olmuştur belki.Fragman çok iyi Selimin annesi gelmiş anlaşılan. Selim ve Yelda gittikçe yakınlaşıyor daha ilk bölümden sezmiştim bunu
Melİs yine iticilikte rekora koşuyor.
@Bully senin Şafakla Cem daha tam yakınlaşmadan uzaklaşacak gibi
Tayfun Seza'nın abisi gibi duruyor gerçi şu anki ilişkileri de daha çok abi-kardeş gibi ama ilerde neler olacak göreceğiz.Sanırım mı?Kalsınlar çokta yakışıyorlarBence odadaki Yelda, umarım yanılıyorumdurEvet Selim ve Yelda çok yakışıyorlar❤
Bu arada Ediz Hun'un sahneleri azaltıldı dizide kalıcı değiş gibime geliyor hala.
Umarım diğer hasta vakası daha ilgi çekici olur. Mahkemede ne çabuk gelmiş umarım boşanırlar biran önce@Bully
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?