Kanal D Hayat Yolunda - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrt-06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Özetli başladık @RevaN Yalan Dünya daha geçe sarkmasın.

Özetli başladık @RevaN Yalan Dünya daha geçe sarkmasın.
Yazıklar olsun gerçekten gözden çıkarılmış. 23.00 gibi anca başlar...

Şimdi eğri oturup doğru konuşalım. Yalan Dünyanın A/B ortalaması 6. Haat Yolunda 4.80 aldı A/B`de. Kanal D neyine güveniyor ki? Yalan Dünya erken başlayıp 22.15`te bitseydi Hayat YOlunda da yükselebilirdi A/B`de...

Bugün reklamlar kısa bence o kadar geç başlamaz.

Yalan Dünya geç başlayacak sanırım ama Hayat Yolunda düşecek kesin. Yalan Dünya 22:45 gibi başlayacak sanırım. Hayat Yolunda için değmeyecek hata ediyor kanal.

Yalan Dünya'nın gözden çıkarıldığını düşünmüyorum. Yeni sezon reyting sonuçlarını görmedik bile daha.

Kanal D'nin Hayat Yolunda'yı özetli denemesi mantıklı bence özetsiz daha kötü giderdi.

O zaman Yalan Dünyayı koysaydı PT1`e o 22.00`de biteilirdi.

Cem'in eli titriyor Doktorlar'dan almışlar zaar Doktor Suat'ın da titriyordu.

Bölüm güzel ya ya yine ne gıcıksın sen öyle Alp. 😡

O zaman Yalan Dünyayı koysaydı PT1`e o 22.00`de biteilirdi.
Evet öyle olabilirdi.
Ben zaten Yalan Dünya 20:00 Hayat Yolunda 22:15 olsun istiyordum ama Kanal D'nin başka hesapları var gibi bakalım.

Bana da öyle geliyor. Belki de amacı Hayat Yolunda`yı harcamaktır. Sonuçta Yalan Dünyanın A/B`de alacağını biliyor.

Bana da öyle geliyor. Belki de amacı Hayat Yolunda`yı harcamaktır. Sonuçta Yalan Dünyanın A/B`de alacağını biliyor.
Umarım öyle bir planları yoktur
😡

Atacan doğru söylemiş reklamlar kısa bugün Yalan Dünya 22:30'da başlar gibi.

Bana 7-8 dakika gibi geldi son reklam
Yok 15 dakika oldu reklam.

Ya Hayat Yolundanın tek eksik tarafı bazı müziklerin olmaması. Mesela aksiyon müziği yok, sevinç müziği çok coşkulu değil falan filan. Umarım yeni müzikler gelir zamanla.

Yarım saattir şimdi yazıyor bi bitmedi.
Bunun daha 15 dakika reklamı var.