Kanal D Hayat Yolunda - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrt-06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Eyvallah takas en azından dobra konuştun ama Sevdaluğa laf yok.

Cemile her rolün üstesinden geliyor. Sen izlemediğin için bakış açın hep aynı çıkar onları çıkar.
denizcim bak ben istisnalar dışında çoğu diziye gör gezdiririm bazı dizileri 1 saniye bile açmam mesela ama benim adım gültepeyi 2 bölüm yarım yamalak baktım fena değil yani öyle kötü bi dizi değil ama zirve için yarışacak kadar sağlam değil
ayça yine ağlamaklı bi kadın işte ne farkı var

aga oyunculuğunu salla şimdi biz güzelliğinden bahsediyoruz
bu dizinin tartışmasız en güzel kızı burak a yanık galiba

Evet Burak'a yanık. Burak'ın da kızı fark etmesi uzun sürmeyecektir herhalde fark etmezse ayıp zaten.

Evet Burak'a yanık. Burak'ın da kızı fark etmesi uzun sürmeyecektir herhalde fark etmezse ayıp zaten.
İpek ve Burak sevgili olacak. 😉

zahmet olcak farketsin aga farkedilmeyecek gibi değil
ama burakta karizma yani gözlüklü çok fena karizma olmuş
kim ne derse desin arkadaş bunu bi kez daha anladım esmer erkek sarışın erkekten her zaman daha öndedir karizma yönünden ezer geçer
enginle yan yanaydı enginde yakışıklı bi adam ama esmer bi başka oluyor erkekte çok net biçimde gözüküyor

İpek ve Burak sevgili olacak. 😉

Sonunu oku.

Sonunu oku.
Ayy yok artık İpek de şu Sarışın ile mi olacak?

Ama şöyle bir şey var takas dizi zaten ağır drama bir dizi elbette ağlamaklı bir ifade olacak suratında çünkü yaşadıkları şeyler çok zor kadının. Keza diğer karakterlerinde.

Sonunu oku.

Ayy yok artık İpek de şu Sarışın ile mi olacak?
Engin - Nur
Burak - Ceyda olacak orası kesin.

İpek de Engin'e aşık ama zaman ilerledikçe sarışınla yani Yıldıray Şahinler'le olacaklardır büyük ihtimal.

Ama şöyle bir şey var takas dizi zaten ağır drama bir dizi elbette ağlamaklı bir ifade olacak suratında çünkü yaşadıkları şeyler çok zor kadının. Keza diğer karakterlerinde.
alışmıştır o zaten

Engin - Nur
Burak - Ceyda olacak orası kesin.

İpek de Engin'e aşık ama zaman ilerledikçe sarışınla yani Yıldıray Şahinler'le olacaklardır büyük ihtimal.
Yok ya Engin'e aşık değildir o
Nur ve Engin'in aşk hikayesi ne? Kötü birşeyler olmuşta sen biliyorsundur

alışmıştır o zaten
Komedi yüzünü yapmak kolaydır ama drama yüzünü yapmak daha bir yetenek ister. Ama eski Cemile ile şimdiki Gülümser arasında büyük uçurum var aynı karakterler değil. O da ağır dramaydı benzerlik bununla alakalı olabilir ama senaryo kesinlikle çok farklı.

Aşık işte okuduk herhalde.

Nur ve Engin eski sevgililer anlamışsındır zaten. Aralarında ne geçti de ayrıldılar bilmiyorum göstermediler dizide ama bence Engin yüzünden ayrıldılar öyle anladım ben.

Aşık işte okuduk herhalde.

Nur ve Engin eski sevgililer anlamışsındır zaten. Aralarında ne geçti de ayrıldılar bilmiyorum göstermediler dizide ama bence Engin yüzünden ayrıldılar öyle anladım ben.
Yoksa Nur niye ''eksik kalsın'' desin
İpek Karapınar'ı hiç bir projesinde sevemedim zaten burada da nihayet sevmeye başladım diyecektim ki iyiki dememişim.

5 dk sını izleyeyim dedim doktorun konuşması çok hoşuma gitti izlerim ben bu diziyi Çarşambalarımda boştu zaten iyi oldu

Bu diziye Funda,Nur ve Elmas için bakarım

Diziyi pek beğendiğimi söyleyemem .

Hikayesi şimdilik beni etkilemedi.

İdare eder bir dizi 3 bölüm en fazla bakılır.