Hayat Şarkısı'nı seven biri olarak tutmasını desteklemen lazım yakışmıyor sana böyle söylemek.
Evet Nerdesin Birader'i giydirirler.
Sen kızdınmı yorumuma
Hayat Şarkısı'nı seven biri olarak tutmasını desteklemen lazım yakışmıyor sana böyle söylemek.
Evet Nerdesin Birader'i giydirirler.
Yo hayır. Sadece verecek cevabım yoktu.Sen kızdınmı yorumuma
Yo hayır. Sadece verecek cevabım yoktu.
Çok kötü bence.
Çok sığ bir fragman. Yakışmamış Most'a.
Aynen insan Çoban Yıldızı'nın TOTAL'liğini arıyor.
Hazar ve Ekin konusunda hala ayni dusuncedeyim. Fragman iyi ama daha iyisini beklerdim. Ab dizisi olduğu çok belli. Yolu açık olsun ama ben izlemicem.
Fragman güzel duruyor bence başarılı bir dizi olacak hazanla ekinin uyumu süper
Tutmaz bu dizi, en fazla ABde 4 falan alır.
Hazar başrol olmasın plz.
İsmi çok yaratıcı valla bravo
Aramızda Kalsın'a benzettim kaderi benzemesin
İnternet özel fragman:Kısa ömürlü olacak bir yapıma benziyor. Ekin'cim keşke daha iyi bir yapım seçseymiş, Kösem'den sonra çok kötü bir seçim.
Sen anca Kalp Atışı izle zaten o paklar seni.Hazsr için merak ediyodum diziyi ama hiç ilgimi çekmedi tanıtımları.
İnternet özel fragman:
Ay çok güzel oldu bunlar.
Meryemle Kalp Atışı zaten efsane işler zevkle izliyorum çatlamaya devam.Sen anca Kalp Atışı izle zaten o paklar seni.
Aferin lan.Sıradan bir dizi yani çok ilgi çekici ne yanı var
Bu dizi ortada Meryem falan bırakmayacak.Meryemle Kalp Atışı zaten efsane işler zevkle izliyorum çatlamaya devam.
İyiye iyi kötüye kötü deriz buradaAferin lan.
Bu dizi ortada Meryem falan bırakmayacak.
Ahahah.İyiye iyi kötüye kötü deriz buradabunu da asetat izler sadece hayat şarkısı gibi
Ne alaka lanAhahah.Askere geç gidiceni öğrenince eski Deniz geri gelmiş konuş be.
Özetimiz kadar ilgi görürse iyidir bu dizi için.Bu dizi ortada Meryem falan bırakmayacak.
Hayat Şarkısı'nı sadece ben izlemiyordum patladın.İyiye iyi kötüye kötü deriz buradabunu da asetat izler sadece hayat şarkısı gibi
Senin mesaj yazacak elin yok mu niye Deniz'in cevabını bekliyorsun.Ahahah.Askere geç gidiceni öğrenince eski Deniz geri gelmiş konuş be.
O diziyle işimiz yok bizim.Dirilişi unuttun galiba Eray
Keyfim öyle uygun gördü.Hayat Şarkısı'nı sadece ben izlemiyordum patladın.
Senin mesaj yazacak elin yok mu niye Deniz'in cevabını bekliyorsun.
O diziyle işimiz yok bizim.
Gerçi Hayat Şarkısı güzeldi de bu güzel değildirHayat Şarkısı'nı sadece ben izlemiyordum patladın.
Hayat Şarkısı'nı sadece ben izlemiyordum patladın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?