2. fragman:
Bu arada dizi büyük ihtimalle çarşamba olacak çünkü Babamın Günahları Star'ın sitesinden kaldırılmış. Yani demek ki aralık-ocak gibi başlayacak.
Hımm Babamın günahları siteden kalktı ise başka kanalamı geçecek yoksa
2. fragman:
Bu arada dizi büyük ihtimalle çarşamba olacak çünkü Babamın Günahları Star'ın sitesinden kaldırılmış. Yani demek ki aralık-ocak gibi başlayacak.
Diziyi yurt dışında satışa çıkardılar bitme veya kanal değiştirme ihtimali yok. Sadece daha geç başlayacak.Hımm Babamın günahları siteden kalktı ise başka kanalamı geçecek yoksa
Diziyi yurt dışında satışa çıkardılar bitme veya kanal değiştirme ihtimali yok. Sadece daha geç başlayacak.
Çok kötü bence.
Çok sığ bir fragman. Yakışmamış Most'a.
Aynen insan Çoban Yıldızı'nın TOTAL'liğini arıyor.
Hazar ve Ekin konusunda hala ayni dusuncedeyim. Fragman iyi ama daha iyisini beklerdim. Ab dizisi olduğu çok belli. Yolu açık olsun ama ben izlemicem.
Ve Çarşamba olacağı sonunda kesinleşti bir sponsor firma yazmış sağolsun.Fragman güzel duruyor bence başarılı bir dizi olacak hazanla ekinin uyumu süper
O zaman final haberi yakındırVe Çarşamba olacağı sonunda kesinleşti bir sponsor firma yazmış sağolsun.
Ekli dosyayı görüntüle 57448
Seven Ne Yapmaz'a tekmeyi koyacak.O zaman final haberi yakındır
Aramızda Kalsın gibi olur inşallah.Ve Çarşamba olacağı sonunda kesinleşti bir sponsor firma yazmış sağolsun.
Ağzından bal damlıyor. Biliyorum Meryem'i izliyorsun ama mutlaka bak ilk bölüme.Aramızda Kalsın gibi olur inşallah.
Seven Ne Yapmaz bu gelmeden bitecek gibi zaten ama bunun da şansı yok ATV illa ki yeni bir diziyi sürerSeven Ne Yapmaz'a tekmeyi koyacak.
ATV yeni dizi başlatana kadar 1-2 ay geçer Hayat Sırları da yerini sabitleştirmiş olur. FOX'un koyacağı dizi rezil görünüyor zaten.Seven Ne Yapmaz bu gelmeden bitecek gibi zaten ama bunun da şansı yok ATV illa ki yeni bir diziyi sürer
Hayat Sırları tutmayacak bence iyi başlayıp sonra düşecek Kaderi Çifte Saadet gibi olacakATV yeni dizi başlatana kadar 1-2 ay geçer Hayat Sırları da yerini sabitleştirmiş olur. FOX'un koyacağı dizi rezil görünüyor zaten.
Meryem sıktı ya. Meryem çok saf ve bu saflık beni bitirdi. Yani her şey orada ama kız hala polyannaAğzından bal damlıyor. Biliyorum Meryem'i izliyorsun ama mutlaka bak ilk bölüme.
Ve Çarşamba olacağı sonunda kesinleşti bir sponsor firma yazmış sağolsun.
O dizi nereden aklına geldi bilmiyorum ama düşük başlayıp yükselip yine düşmüştü yani saçma bir benzetme.Hayat Sırları tutmayacak bence iyi başlayıp sonra düşecek Kaderi Çifte Saadet gibi olacak
İşte o yüzden 8 Kasım'da seni Star'ıma bekliyorum.Meryem sıktı ya. Meryem çok saf ve bu saflık beni bitirdi. Yani her şey orada ama kız hala polyanna
Kıyafet markası Bizim Hikaye'yi seçecekti çünkü haklısın.Çok yanlış seçimler yapmış firma.
Hayır ilk bölüm her dizide düşük olur bazıları zamanla yükselir bazıları daha da düşer Çifte Saadet yüksek gidip zamanla çökmüştü ben muhtemelen reytinglerini göremem ama hafta sonu izinlerinde illa ki nete giderimO dizi nereden aklına geldi bilmiyorum ama düşük başlayıp yükselip yine düşmüştü yani saçma bir benzetme.
İşte o yüzden 8 Kasım'da seni Star'ıma bekliyorum.
Kıyafet markası Bizim Hikaye'yi seçecekti çünkü haklısın.
O dizi nereden aklına geldi bilmiyorum ama düşük başlayıp yükselip yine düşmüştü yani saçma bir benzetme.
İşte o yüzden 8 Kasım'da seni Star'ıma bekliyorum.
Kıyafet markası Bizim Hikaye'yi seçecekti çünkü haklısın.
Ve Çarşamba olacağı sonunda kesinleşti bir sponsor firma yazmış sağolsun.
Hayat Şarkısı'nı seven biri olarak tutmasını desteklemen lazım yakışmıyor sana böyle söylemek.Hayır ilk bölüm her dizide düşük olur bazıları zamanla yükselir bazıları daha da düşer Çifte Saadet yüksek gidip zamanla çökmüştü ben muhtemelen reytinglerini göremem ama hafta sonu izinlerinde illa ki nete giderim
Evet Nerdesin Birader'i giydirirler.Giydirecek çok dizimiz var.