Hayat Sırları - Tanıtım Fragmanı | Star TV

2. fragman:

Bu arada dizi büyük ihtimalle çarşamba olacak çünkü Babamın Günahları Star'ın sitesinden kaldırılmış. Yani demek ki aralık-ocak gibi başlayacak. :Z

Hımm Babamın günahları siteden kalktı ise başka kanalamı geçecek yoksa

Kısa ömürlü olacak bir yapıma benziyor. Ekin'cim keşke daha iyi bir yapım seçseymiş, Kösem'den sonra çok kötü bir seçim.

Çok kötü bence.

Çok sığ bir fragman. Yakışmamış Most'a.

Aynen insan Çoban Yıldızı'nın TOTAL'liğini arıyor. :A

Hazar ve Ekin konusunda hala ayni dusuncedeyim. Fragman iyi ama daha iyisini beklerdim. Ab dizisi olduğu çok belli. Yolu açık olsun ama ben izlemicem.

Fragman güzel duruyor bence başarılı bir dizi olacak hazanla ekinin uyumu süper:D
Ve Çarşamba olacağı sonunda kesinleşti bir sponsor firma yazmış sağolsun. :Z

IMG_20171020_130322.jpg

Hayat Sırları tutmayacak bence iyi başlayıp sonra düşecek :A Kaderi Çifte Saadet gibi olacak :F
O dizi nereden aklına geldi bilmiyorum ama düşük başlayıp yükselip yine düşmüştü yani saçma bir benzetme. :A
Meryem sıktı ya. Meryem çok saf ve bu saflık beni bitirdi. Yani her şey orada ama kız hala polyanna
İşte o yüzden 8 Kasım'da seni Star'ıma bekliyorum. :Z :A
Çok yanlış seçimler yapmış firma. :A
Kıyafet markası Bizim Hikaye'yi seçecekti çünkü haklısın. :A

O dizi nereden aklına geldi bilmiyorum ama düşük başlayıp yükselip yine düşmüştü yani saçma bir benzetme. :A

İşte o yüzden 8 Kasım'da seni Star'ıma bekliyorum. :Z :A

Kıyafet markası Bizim Hikaye'yi seçecekti çünkü haklısın. :A
Hayır ilk bölüm her dizide düşük olur bazıları zamanla yükselir bazıları daha da düşer Çifte Saadet yüksek gidip zamanla çökmüştü :A ben muhtemelen reytinglerini göremem ama hafta sonu izinlerinde illa ki nete giderim :A

Kadro iyi ancak tutacak bir diziye benzemiyor. :):)

Babamın Günahları çarşambaya gelecektir. :)

Hayır ilk bölüm her dizide düşük olur bazıları zamanla yükselir bazıları daha da düşer Çifte Saadet yüksek gidip zamanla çökmüştü :A ben muhtemelen reytinglerini göremem ama hafta sonu izinlerinde illa ki nete giderim :A
Hayat Şarkısı'nı seven biri olarak tutmasını desteklemen lazım yakışmıyor sana böyle söylemek. :A
Giydirecek çok dizimiz var. :A
Evet Nerdesin Birader'i giydirirler. :A

Forum İstatistikleri

Konular
173,116
Üyeler
8,483
Son Üye
justking