Nerden bilsin adam ya.Tekrarları niye verilmiyormuş, öğrenseydin.(Bir ara Show sabah tekrarlarını veriyordu, sonra bir anda kaldırmıştı bak aklıma geldi şimdi...)
Nerden bilsin adam ya.Tekrarları niye verilmiyormuş, öğrenseydin.(Bir ara Show sabah tekrarlarını veriyordu, sonra bir anda kaldırmıştı bak aklıma geldi şimdi...)
@pompy sen Gamze Özer'le konuşabildin mi? Kudurabilirsin.
Senle operasyonlarımıza devam edelim ablam fazla rahatsızlık vermedenYaa harika bir haber çok sevindim ah birde Perihan hanım bize cvap vereydi ya
Senle operasyonlarımıza devam edelim ablam fazla rahatsızlık vermedenYaa harika bir haber çok sevindim ah birde Perihan hanım bize cvap vereydi ya
@pompy sen Gamze Özer'le konuşabildin mi? Kudurabilirsin.
------
Senle operasyonlarımıza devam edelim ablam fazla rahatsızlık vermeden
------
İşte bir görev kadını helal olsun.edelim edelim ben varımm
Kitap yolladı sihirli annemin biriz sihirli annem büyülü orman sihirli annem benim PDF şeklinde @Ang@pompy sen Gamze Özer'le konuşabildin mi? Kudurabilirsin.
------
------
hayat bilgisi çok güzeldi. zamanında FOX'um da tekrarları harika gitmişti.
O yaz Melekler Korusun'u da veriyordunuz, tüm gün FOX'taydım valla.hayat bilgisi çok güzeldi. zamanında FOX'um da tekrarları harika gitmişti.
Melekler Korusun da çok güzel diziydi Allah var şimdi.O yaz Melekler Korusun'u da veriyordunuz, tüm gün FOX'taydım valla.
Ben de çok severim.Melekler Korusun da çok güzel diziydi Allah var şimdi.
bu şarkısı çok güzeldi.Ben de çok severim.Yeri çok ayrı...
Halukcum birde Melek Taşkır özel sahnelerini yüklemişler ona da bakmanı öneririm harika oyunculuk..bu şarkısı çok güzeldi.
bakarım tabii kardeşim.Halukcum birde Melek Taşkır özel sahnelerini yüklemişler ona da bakmanı öneririm harika oyunculuk..
İyi geceler canooo.bakarım tabii kardeşim.iyi geceler
Yaa ne güzel.
Gani'ye yazdım mail olarak dönüş alamadım.Yaa ne güzel.Senin asıl Gani ve Perran ile iletişime geçmen şart.Gani Exxen'e falan süresi kısa bir iş yapıp Perran Hanım'ı da ikna etse keşke.
Deniz'e kaldıysa işin iş.Gani'ye yazdım mail olarak dönüş alamadım.Perran için de Deniz yardım edecekmiş hayırlısı.
Onu da yapıyoruz..
Ben de yazayım o zaman.Onu da yapıyoruz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?