Star Hayat Bazen Tatlıdır - Dizi Yorumları

@Çiğdem- sana ne kız yazın keyifle izliyorduk kışın biraz da vakitsizlikten bırakmıştım aslında :A 18 - 19.bölümde falan bıraktım herhalde hatırlamıyorum. :D

Psikopat bir tipe benziyor dizinize hayırlı olsun :A
zaten gelir gelmez survivordakı anılı bıçaklıyor fragmanda bu çocuğa hemen kanım kaynadı ayoll :A :A :A

Abla Emre dedi işte Nazlı'ya asılıyormuş Çiğdem'in attığı videoda da Nazlı için kavga ediyorlar sen Melisa'yı nerden çıkardın :A

:F:Fya bu çocuk melisa ya aşıktı diye biliyorum ben melisa yüz vermiyordu bunu
ayyy karıştırdımmı ben yaaa daha sonraları nazlıya asılıyor bu

Sevda sağlam bi intikam almalı gerçekten. Gözde ve Burak ilişkisini desteklemiyorum..

Yürü be Sevda! Şu ana kadar döktürüyor..
Ben Atacan nefret ediyorda diziden ben bunun üstünden gidip kanal sistemini başlatmaya çalışıyorum ama Hayat bazen tatlıdırı karıştırma forumda senaryo yazarken Mesela Mondillo

TURKCELL T70 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben Atacan nefret ediyorda diziden ben bunun üstünden gidip kanal sistemini başlatmaya çalışıyorum ama Hayat bazen tatlıdırı karıştırma forumda senaryo yazarken Mesela Mondillo

TURKCELL T70 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Mondillo ne demek? :D

ayy şu buraka çok sinir oluyorum ayoll ilk 3 bölüm iyiydi ama sonra sinir bozucu bir karakter oldu her hafta ergenler yerin dibine sokuyor zaten :A :A :A
Aynen bu Burak ile Gözde'yi iyi birleştiremediler. Şu an Sevda kötü karakter olarak lense ediliyor ama Sevda davasında haklı tam tersi olmalıydı bizim başrollerin aşkını desteklememiz için. :D

Aynen bu Burak ile Gözde'yi iyi birleştiremediler. Şu an Sevda kötü karakter olarak lense ediliyor ama Sevda davasında haklı tam tersi olmalıydı bizim başrollerin aşkını desteklememiz için. :D

Aynen Sevda davasında haklı, bunu diziyi izleyen reel arkadaşlarıma bir türlü anlatamadım bari sen anlamışsın. Eğer Sevda Burak'a platonik aşık olsaydı, haksız derdim ama Sevda Burak için o brnim çocukluğum demişti, şimdi herifin teki gelecek ve senin kız arkadaşını alacak? Ne yaparsın,ben Sevda kadar peşine düşmezdim işin ama Sevda hakli işte. Ama onlar Koray ile olmalı psikopat çiftleri severiz. :A