Nszliya asiliyordu nazli yüz vermeyince ölümcül hastaliğim var öp geçsin demiştiBen pek çıkaramadım bunu Emre daha iyi bilir o tamamını izlemişti.![]()
Nszliya asiliyordu nazli yüz vermeyince ölümcül hastaliğim var öp geçsin demiştiBen pek çıkaramadım bunu Emre daha iyi bilir o tamamını izlemişti.![]()
Nszliya asiliyordu nazli yüz vermeyince ölümcül hastaliğim var öp geçsin demişti))) @destere bu taktigi uygula bence
Ayy birde o diziyle yatıp kalkıyordun sözde![]()
![]()
@Çiğdem- sana ne kız yazın keyifle izliyorduk kışın biraz da vakitsizlikten bırakmıştım aslında
@Çiğdem- sana ne kız yazın keyifle izliyorduk kışın biraz da vakitsizlikten bırakmıştım aslında18 - 19.bölümde falan bıraktım herhalde hatırlamıyorum.
Psikopat bir tipe benziyor dizinize hayırlı olsun![]()
Abla Emre dedi işte Nazlı'ya asılıyormuş Çiğdem'in attığı videoda da Nazlı için kavga ediyorlar sen Melisa'yı nerden çıkardınvalla ablam çiğdem bize heyecan bırakmadı yüzünü göstererek
![]()
zaten gelir gelmez survivordakı anılı bıçaklıyor fragmanda bu çocuğa hemen kanım kaynadı ayoll@Çiğdem- sana ne kız yazın keyifle izliyorduk kışın biraz da vakitsizlikten bırakmıştım aslında18 - 19.bölümde falan bıraktım herhalde hatırlamıyorum.
Psikopat bir tipe benziyor dizinize hayırlı olsun![]()
Abla Emre dedi işte Nazlı'ya asılıyormuş Çiğdem'in attığı videoda da Nazlı için kavga ediyorlar sen Melisa'yı nerden çıkardın![]()
ama amansız bir hastalık bu sadece öpünce geçmiyormuş devamınıda getirmek lazımNszliya asiliyordu nazli yüz vermeyince ölümcül hastaliğim var öp geçsin demişti))) @destere bu taktigi uygula bence
Benim senaryomda gizem çoğalıcak ama erken çıkması iyiama amansız bir hastalık bu sadece öpünce geçmiyormuş devamınıda getirmek lazım![]()
Ben Atacan nefret ediyorda diziden ben bunun üstünden gidip kanal sistemini başlatmaya çalışıyorum ama Hayat bazen tatlıdırı karıştırma forumda senaryo yazarken Mesela MondilloYürü be Sevda! Şu ana kadar döktürüyor..
Mondillo ne demek?Ben Atacan nefret ediyorda diziden ben bunun üstünden gidip kanal sistemini başlatmaya çalışıyorum ama Hayat bazen tatlıdırı karıştırma forumda senaryo yazarken Mesela Mondillo
TURKCELL T70 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
En iyi arkadaşım dizisinde sihirli bir oyunMondillo ne demek?![]()
Bölüm şahane ilerliyor cidden.
ayy şu buraka çok sinir oluyorum ayoll ilk 3 bölüm iyiydi ama sonra sinir bozucu bir karakter oldu her hafta ergenler yerin dibine sokuyor zatenBölüm şahane ilerliyor cidden.Hayat hoca ile Müdürün sahneleri az olunca gençler diziyi sürüklüyor.
![]()
Aynen bu Burak ile Gözde'yi iyi birleştiremediler. Şu an Sevda kötü karakter olarak lense ediliyor ama Sevda davasında haklı tam tersi olmalıydı bizim başrollerin aşkını desteklememiz için.ayy şu buraka çok sinir oluyorum ayoll ilk 3 bölüm iyiydi ama sonra sinir bozucu bir karakter oldu her hafta ergenler yerin dibine sokuyor zaten![]()
![]()
![]()
Aynen bu Burak ile Gözde'yi iyi birleştiremediler. Şu an Sevda kötü karakter olarak lense ediliyor ama Sevda davasında haklı tam tersi olmalıydı bizim başrollerin aşkını desteklememiz için.![]()