Kanal D Hayat Şarkısı - Dizi Yorumları

@mesmeso61 @Aserat @sokak sanati zeynep ile Hülya yeniden düşman olacak bence Zeynep Hazer e aşık olacak Hazer Hülya yı sevecek Hüseyin Zeynep İ kıskanacak melek delircek Cem dönecek dizide sonunda aksiyon olacak

Zeynep ve Hülya'nın bu noktadan sonra düşman olacağını sanmam.

Kerim kim ki Hülya ezer onu.
Bence bu bölümü TV'den izle, kraliçemiz muhteşem tokadıyla kraliçeliğin ansiklopedisini yazmaya geliyor.

Ayrıca bozma gibi bir şey de yok, yani bazı konular uzatılıyor olabilir ama yine de çoğu olay 1-2 bölümde bitiyor.

Dizi de konu sıkıntısı var bebek olayı 3 hafta uzatıldı. Bundan sonrası da meçhul zaten.
Hayır ilk sezon doluydu senaryo 2.sezon filiz vs Hülya savaşı mühteşemdi ikinci sezon daha iyiydi başta 28-29-30uncu bölümler güzeldi 34- baya aksiyonlu 35 de güzeldi 36 güzel ama heyecansız son sahneler mühteşem

Eski heyecan YÖK Cem öldügünden beri o zaman Dan 36 bölüm fragmanından sonra tek bu fragman ilgimi çekti

Mümkün değil tv'de olamam akşam.

Ben arada Hülya sahnelerine bakıyorum çok net izlemiyorum diziyi ama biraz uzatıldı gibi her fragmanda bebek oluyor muhabbeti dönüyordu.

Hulusi Kentmen'in anılması güzeldi. Onun dışında yine harika bir bölüm ki bunu ekstradan belirtmeye gerek yok.

@mesmeso61 @Aserat @sokak sanati zeynep ile Hülya yeniden düşman olacak bence Zeynep Hazer e aşık olacak Hazer Hülya yı sevecek Hüseyin Zeynep İ kıskanacak melek delircek Cem dönecek dizide sonunda aksiyon olacak

Şu halanın tez zamanda gebermesini istiyorum..

hahaha tövbe tövbe bende güzel olrurum inş oan

Her bölümü ayrı şahane

Kerim kim ki Hülya ezer onu.

TT listesinde 2. sıradayız, baya iyi giriş yaptık.

cok begendim diziyi. Bu tadi verdigi surece izlemeye devam edecegim. Olaylar baya cabuk ilerliyor. 3. bölumde kerim ögreniyor filizin bebegi dogurdugunu, bukadar erken beklemiyordum. Dilerim dizinin buyusu bozulmaz

melike ipek yalova diziye katliyimiymiş konuk muymuş neymiş @destere ve @Forumdash ta diziyi izleme şevki oluşmuş olabilir
@denizz19 @Aserat @-potterhead-

Zaten geceleri göz atıyorum. Güzel diziydi (2.bölümüyle) daha da bakmadım gerçi. Gelsin yine bakarım ne var
Allah'ın titreğini özledik

Vuhu dizideki bu sahnede resmen Çiğdemle @vadikızı nı gördüm

1.46 dan itibaren izleyin

Melisa Sözen diziye bayağı yakıştı, en azından Melisa paçozundan sonra endamıyla Hülya Cevher'e iyi bir rakip olacaktır. Tabii kraliçemiz onu da bir şekilde saf dışı eder orası ayrı.

Adını anmak istemeyeceğim, adı üç harften oluşan, gerzek, pırasa suratlı, leylek boyunlu, iğrenç sesli, suratına tükürülesi, yeteneksiz pislik sonunda fragmanlarda da gösterilmeye başlandı. İnşallah tez zamanda yeniden kurtuluruz. .ss

@sokak sanati @dosimosi @mesmeso61

Dizi efsane heyecanlı olmaya başladı. Finale kadar Cemle uğraşırlar. En son onuda öldürürler ve mutlu sonlar biter dizimiz.