Alabildimi ama dün evlendiler bugün öldü o değilde gusül abdesti alıp intihar etseydi belki bi umut cehennemin dibine gitmezdi 😱ona birsey olmaz. ablasi cem almasin diye önlemini alacakti
reklam arasi kapatmistim. intihar oldumu
bakamadim
Alabildimi ama dün evlendiler bugün öldü o değilde gusül abdesti alıp intihar etseydi belki bi umut cehennemin dibine gitmezdi 😱ona birsey olmaz. ablasi cem almasin diye önlemini alacakti
reklam arasi kapatmistim. intihar oldumu
bakamadim
Oha ver du yu liv cnm kıbrısta bile kanal d var 😱biz geriden gidiyoruz. daha bunlar flize gitmeye dusunuyorlar
Öğretmenim Türkiye yayını ile Avrupa yayını arasında kaç dk fark oluyor birde reklamlar kaç dk sürüyor?biz geriden gidiyoruz. daha bunlar flize gitmeye dusunuyorlar
Euro d yi açta bak nerden bilsin kız kaç dk fark varÖğretmenim Türkiye yayını ile Avrupa yayını arasında kaç dk fark oluyor birde reklamlar kaç dk sürüyor?
tam bilmiyorum. yarim saat vardir belki.Öğretmenim Türkiye yayını ile Avrupa yayını arasında kaç dk fark oluyor birde reklamlar kaç dk sürüyor?
Bizde avrupa kanalları yok.Euro d yi açta bak nerden bilsin kız kaç dk fark var
Ne yazdığını tabisi anlamadımtam bilmiyorum. yarim saat vardir belki.
simdi aramizdaki 1 saat 2 saate ciktigi icin hersey allak bullak oldu. star tv yeni bölumleri sizin saatle 10da baslatiyor. atv en erkeni. onlar 8 bucukta yani bizim saatle 6 bucukta yayinliyor
yazin merhameti izledin miKonusu dışarıdan çok iyi görünmese de senaryosu incelikle yazılmış, bundan sonra elimden geldiğince takip etmeye çalışırım. Burcu Biricik önceki dizilerinde çıkardığı rolleri unutturarak ortaya harika bir oyun çıkarmış. Yalnız daha kalın bir sesi var diye biliyordum, buradaki çoğu sahnesinde sesi bana Demet Evgar'ı hatırlattı. Birkan Sokullu da ilk bölüm adına çok öne çıkamasa da iyiydi.
Ahmet Mümtaz Taylan, Ecem Özkaya Üstündağ, Ahmet Saraçoğlu da çok iyilerdi, emeklerine sağlık. Tabii dizinin asıl yıldızı Hülya'nın küçüklüğünü oynayan Sibel Melek Arat'tı, umarım gelecek bölümlerde bir şekilde görürüz de şirinliği ve yeteneğinden mahrum kalmayız. Kerim'in küçüklüğünü canlandıran çocuk oyuncu da en az onun kadar başarılıydı, yolları açık olsun.
Sonuç olarak beklediğim kadar iyi çıktı, umarım reytinglerini de yükseltir ve kalıcı olduğunun sinyallerini de verir. Bu arada diziyi Merhamet'e çok benzetiyorlar, onu da yazın izlerim. Geçen yaz niye aklıma gelmedi, orası ayrı. Neyse, bir deneyin.
yasin daha kucuk ondan anlamamissindirNe yazdığını tabisi anlamadım
offff başkasına laf atarken bile beni anmasan olmaz ayollkız @Aserat aman bu girişi kız @Çiğdem- diye yapıyordum neyse senin dizi makedonya-hırvatistan o bölgelerde yayına giriyormuş istersen takip et belki başarılı olur da @denizz19 gibi boncuk bulmuşcasına sevinip konu açarsın@mrt-06 @dosimosi @Bully @cookies @vadikızı @eskici
Ekli dosyayı görüntüle 52758
Oradakiler biraz kalite görsün, darısı Poyraz Karayel'e.kız @Aserat aman bu girişi kız @Çiğdem- diye yapıyordum neyse senin dizi makedonya-hırvatistan o bölgelerde yayına giriyormuş istersen takip et belki başarılı olur da @denizz19 gibi boncuk bulmuşcasına sevinip konu açarsın@mrt-06 @dosimosi @Bully @cookies @vadikızı @eskici
Ekli dosyayı görüntüle 52758
sana her lafı atıyorum ayol her kötü sözü hakediyon pisoffff başkasına laf atarken bile beni anmasan olmaz ayoll
kiralık aşkla hayat şarkısı başlamış oralarda poyraz 3.sezon oldu tık yokOradakiler biraz kalite görsün, darısı Poyraz Karayel'e.
bir bayanla konuşmasını zaten bilmiyorsun senden incelik beklemek hata olursana her lafı atıyorum ayol her kötü sözü hakediyon pis
kiralık aşkla hayat şarkısı başlamış oralarda poyraz 3.sezon oldu tık yok
sen bayan mısın hoşt sen kim köpeksin de bizimle yüksek tondan konuşursun o dilini keseriz seninbir bayanla konuşmasını zaten bilmiyorsun senden incelik beklemek hata olur
öyleyim tabi saygısızsen bayan mısın hoşt sen kim köpeksin de bizimle yüksek tondan konuşursun o dilini keseriz senin
O paçoz beni de şaşırttı, sanırım kaybedecek bir şeyim yok deyip cesaret etti ama Hülya kraliçe o cesareti yerle yeksan edecek inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?