Hayatınızda Hiç Alkol İçtiniz Mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

?

• Evet içtim

Oy: 17 45.9%
  • Hayır hiç içmedim

Oy: 20 54.1%

• Kullanılan toplam oy
    37

Iddia'yla ilgili yeni bir proje baslatan sen degilmiydin takas?
Yani biz tahminlerimizi yapacagiz sen para kazanacaksin. Yani haram para.. Iyi oldu birakman. Gerçekten günah. Yapmayin böyle seyler; iddia-sigara-içki vesaire.

Iddia'yla ilgili yeni bir proje baslatan sen degilmiydin takas?
Yani biz tahminlerimizi yapacagiz sen para kazanacaksin. Yani haram para.. Iyi oldu birakman. Gerçekten günah. Yapmayin böyle seyler; iddia-sigara-içki vesaire.

doğru zaten oynamıyodum pek şimdi hiç oynamıyom
ya ne projesi unutmuşum onu aklıma geldi proje diye konu açtım o proje iptal

göz zinasıda günah
öyle açıp sayfalarca bikinili kızlarada bakmayın

göz zinasıda günah
öyle açıp sayfalarca bikinili kızlarada bakmayın

Evet, o da yapilmamali ve öyle konular da açilmamali bence FavoriForumum'da.. Yani sonra bize kötü örnek diyorlar, neme lazim.

Evet, o da yapilmamali ve öyle konular da açilmamali bence FavoriForumum'da.. Yani sonra bize kötü örnek diyorlar, neme lazim.

abartma sende hollanda nasıl acaba merak ediyom çocuklar top oynuyo mu sokaklarda

abartma sende hollanda nasıl acaba merak ediyom çocuklar top oynuyo mu sokaklarda

Ne demek abartma?
Dogrulari, gerçekleri söylüyorum.

Sokaklarda oynamiyorlar pek. Evde bahçelerde, futbol sahalarinda oynuyorlar.

konu ona gelince niye abartma oluyoki

Icmedim icmeyide dusunmedim.

isteyen istediğini söyler siz burda günah falan diyosunuz o zaman oda yasak sizin mantığa göre forumda müslüman olmayanlarda olabilir onlarıda düşünmemiz lazım
))

isteyen istediğini söyler siz burda günah falan diyosunuz o zaman oda yasak sizin mantığa göre forumda müslüman olmayanlarda olabilir onlarıda düşünmemiz lazım
))

müslüman olmayanlarda mı olabilir

burda bir tek müslümanlar takılabilir die bir kuralmı varr

tövbe tövbe sözün bittiği an...