Hayatınızda Hiç Alkol İçtiniz Mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

?

• Evet içtim

Oy: 17 45.9%
  • Hayır hiç içmedim

Oy: 20 54.1%

• Kullanılan toplam oy
    37
yok ramazanda orucu içkiylemi açıcam :D

İsteyen içer isteyen içmez kimsenin kararına karışmam ama içki günahtır içmeyin içince birşey olmuyor:biggrin:
Sarhoş olmak da güzel birşey değildir:biggrin:
Bu sözlerim benden küçük olanlara:biggrin:

Ramazan ayinda içmiyorsunuzdur umarim. :)

Yok İçilmez sadece Ramazan değil Peygamberimizin torunlarının öldüğü zamanda da içilmiyor.

İsteyen içer isteyen içmez kimsenin kararına karışmam ama içki günahtır içmeyin içince birşey olmuyor:biggrin:
Sarhoş olmak da güzel birşey değildir:biggrin:
Bu sözlerim benden küçük olanlara:biggrin:

Kaç kere sarhoş oldun :F

Bizim burada serseriler var, toplanıyorlar 8-10 kişi ne yaptıkları belli değil artık balimi çekiyorlar, bira felanmı çekiyorlar belli değil..:D

Hayır, içmedim ve içmem.

Sırf sigarayı ve alkolü hava atmak için içenler var, onlar özentilerin teki zaten :)

Iddia oynamakta haram, yani günah takas. Hatirlatirim. :)

orda dur haram deme günah de haram kesinlikle yasak olan şeydir iddaa oynamak günah zaten bıraktım 1 haftadır oynamıyom ondan önce de pek oynamazdım 2 sene hiç oynamadım Allah a şükür bıraktım iddaa dan hayır yok :d

Hayır, içmedim ve içmem.

Sırf sigarayı ve alkolü hava atmak için içenler var, onlar özentilerin teki zaten :)

Onlara bende gıcık oluyorum zaten hacı :D Ama içki günah yok günahtır diyip neler neler yapanlar var + milli piyango oynayanlar var, sayısal loto , iddia oynayanlar var bunlar da günah o zaman ? ama söz alkole gelince dindar kesinliler de oluyor :D ( Sözüm bunları yapıp da alkolü kötüleyenlere :D )