Hayatınızda Hiç Alkol İçtiniz Mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

?

• Evet içtim

Oy: 17 45.9%
  • Hayır hiç içmedim

Oy: 20 54.1%

• Kullanılan toplam oy
    37
orda dur haram deme günah de haram kesinlikle yasak olan şeydir iddaa oynamak günah zaten bıraktım 1 haftadır oynamıyom ondan önce de pek oynamazdım 2 sene hiç oynamadım Allah a şükür bıraktım iddaa dan hayır yok :d

Iddia'yla ilgili yeni bir proje baslatan sen degilmiydin takas? :) Yani biz tahminlerimizi yapacagiz sen para kazanacaksin. Yani haram para.. Iyi oldu birakman. Gerçekten günah. Yapmayin böyle seyler; iddia-sigara-içki vesaire.

Iddia'yla ilgili yeni bir proje baslatan sen degilmiydin takas? :) Yani biz tahminlerimizi yapacagiz sen para kazanacaksin. Yani haram para.. Iyi oldu birakman. Gerçekten günah. Yapmayin böyle seyler; iddia-sigara-içki vesaire.

doğru zaten oynamıyodum pek şimdi hiç oynamıyom:D ya ne projesi unutmuşum onu aklıma geldi proje diye konu açtım o proje iptal :d :d

göz zinasıda günah :D öyle açıp sayfalarca bikinili kızlarada bakmayın :d

abartma sende hollanda nasıl acaba merak ediyom çocuklar top oynuyo mu sokaklarda :D

Ne demek abartma? :) Dogrulari, gerçekleri söylüyorum.

Sokaklarda oynamiyorlar pek. Evde bahçelerde, futbol sahalarinda oynuyorlar. :)

isteyen istediğini söyler siz burda günah falan diyosunuz o zaman oda yasak sizin mantığa göre forumda müslüman olmayanlarda olabilir onlarıda düşünmemiz lazım :)))