senide bizim parlakçı takıma kazandıralım profiline parlaklar koyuyorsun son dönemdeEmrecan'ı görmüştün İtiraflardaki ekran görüntüsünde. Onla arkadaşlık ilişkimiz seninle konuştuğumuza çok benzer. Bebeğim balım kırlangıcım tarzı
senide bizim parlakçı takıma kazandıralım profiline parlaklar koyuyorsun son dönemdeEmrecan'ı görmüştün İtiraflardaki ekran görüntüsünde. Onla arkadaşlık ilişkimiz seninle konuştuğumuza çok benzer. Bebeğim balım kırlangıcım tarzı
Demiştim, yine diyorum. ALLAH KORUSUNsenide bizim parlakçı takıma kazandıralım profiline parlaklar koyuyorsun son dönemde
@mrt-06 @Harunnn60
Ben sana hiç kırlangıcım dememiştim acaba nasıl bağdaştırdı da kırlangıç dedi sana, demek benden de manyak. Bir gün tanışırım inş.Emrecan'ı görmüştün İtiraflardaki ekran görüntüsünde. Onla arkadaşlık ilişkimiz seninle konuştuğumuza çok benzer. Bebeğim balım kırlangıcım tarzı
Daha anlatamayacağım şeyler var aslındaBen sana hiç kırlangıcım dememiştim acaba nasıl bağdaştırdı da kırlangıç dedi sana, demek benden de manyak. Bir gün tanışırım inş.
Argomsudur tahmin edebiliyorum.Daha anlatamayacağım şeyler var aslında
Yo, sözlü şeyleri kast etmiyorumArgomsudur tahmin edebiliyorum.
Evet şimdi anladım.Yo, sözlü şeyleri kast etmiyorum
Neyse utanmaya başladım ben
Net bir şekilde ne demek istediğin anlaşılıyor. Benim de var öyle arkadaşlarım çünkü. Elleri kolları durmuyor.Hayır. İnşallah anlamamışsındır
Sana karşı mı başkalarına karşı mıNet bir şekilde ne demek istediğin anlaşılıyor. Benim de var öyle arkadaşlarım çünkü. Elleri kolları durmuyor.
Düşündüğün gibi değil. Açıklayabilirim!Tövbe tövbe
Net bir şekilde ne demek istediğin anlaşılıyor. Benim de var öyle arkadaşlarım çünkü. Elleri kolları durmuyor.
Tövbe tövbeHayır. İnşallah anlamamışsındır
hangi birini açıklıcan ayoll @mrt-06 ile ortak açıklama ahzırlayınSana karşı mı başkalarına karşı mı
Düşündüğün gibi değil. Açıklayabilirim!
Imm şey bana değil.Sana karşı mı başkalarına karşı mı
Düşündüğün gibi değil. Açıklayabilirim!
Gerçekten açıklayabiliriz.Tövbe tövbe
sen şu şarkıları dinleyipte oyunu yollasanBen rap dinlemiyorum Sagopa Kajmer dinliyorum...
Hadsiz el şakaları kısaca 😳hangi birini açıklıcan ayoll @mrt-06 ile ortak açıklama ahzırlayın
Peki ya senin elin kolun bacağın rahat duruyor mu?Imm şey bana değil.
Hadsiz el şakaları kısaca 😳
Atacanı spor salonunuda şıkıstırmıslardı senide okuldamı sıksıtırıyorlarImm şey bana değil.
Gerçekten açıklayabiliriz.
Aaa hepten aklımdan çıkmıştı kıız.sen şu şarkıları dinleyipte oyunu yollasan
"Admin Olmak İstiyorum" konuları bunlar.Hadsiz el şakaları kısaca 😳
Peki ya senin elin kolun bacağın rahat duruyor mu?
aaa iyi geldin elimin altınaAaa hepten aklımdan çıkmıştı kıız.Neyse bu sefer sanırım unutmayacağım ve bu gece yollayacağım, yani öyle umuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?