Hayatınıza Sadece Bir Şarkıcı Dinleme Şansınız Olsa Kimi Seçerdiniz?

Ben tek adımla bunu tepesine çıkarım bu ne ayol

Hep 92'ydim

https://fav10.net/forum/search/8991443/?q=191&o=date&c[user][0]=87349
https://fav10.net/forum/search/8991438/?q=192&o=date&c[user][0]=87349
En son 1.91 demiştin hala uzuyor musun sen. 😱

Çizgi filmlerde olur ya vurur vurur da hiç etki olmaz aynı öyle bir şey olur @Çiğdem-.
şirinlerdeki dev aklıma geldi şimdide melihin suratıda benziyor patates suratlı
@Harunnn60

Dün arkadaşım tipin iyi demişti biraz kilo versen. O andan beri moralim yüksek
Arkadaşın erkek değilse senden hoşlanıyor olabilir gerçi günümüz şartlarında erkek ise de hoşlanıyor olabilir. Dikkat et bence o söyleyen kişiye.
@Çiğdem- yine büyük resmi çözdüm.

hhaha bencede yakısıklı görünüyorsun kilon fazla gibi evet
@mrt-06
Günde 12 saat okulda bilgisayar karşısında oturup kafa patlatınca insan hem hareketsiz kalıyor hem de fazla acıkıyor

Arkadaşın erkek değilse senden hoşlanıyor olabilir gerçi günümüz şartlarında erkek ise de hoşlanıyor olabilir. Dikkat et bence o söyleyen kişiye.
Erkek. Hem de gece sokak lambasının ışığında söyledi bunu.

Günde 12 saat okulda bilgisayar karşısında oturup kafa patlatınca insan hem hareketsiz kalıyor hem de fazla acıkıyor

Durup dururken mi dedi peki. Tüm belirtiler benim dediğime çıkıyor.

bence bunu diyen erkekse daha şüpheli artık kendi cinsinden korkacan

Forumda evlilik teklifide almıstı

bence bunu diyen erkekse daha şüpheli artık kendi cinsinden korkacan

Forumda evlilik teklifide almıstı
Ben Melih'in tipini beğeniyorum zaten yüzü falan iyi ama durup dururken de demezdim yani senin tipin iyi diye, bu işte bir iş var.

Hayır, ben tipimizin kötü olduğu ve dolayısıyla kızların bize bakmayacağını söyledikten sonra dedi bunu.

İtirafları kaldırdı @mrt-06 Devamı var mı yok mu öğrenemedik
@Harunnn60
Ben Melih'in tipini beğeniyorum zaten yüzü falan iyi ama durup dururken de demezdim yani senin tipin iyi diye, bu işte bir iş var.
Atacana dua et kaldırdı için iffetini kurtardın ayoll kim bilir hangi erkek üyeydi

Hayır, ben tipimizin kötü olduğu ve dolayısıyla kızların bize bakmayacağını söyledikten sonra dedi bunu.

İtirafları kaldırdı @mrt-06 Devamı var mı yok mu öğrenemedik
@Harunnn60
Oysa sen sabah 7'den gece 1'lere kadar bilimle uğraşıyordun en son.

Yakında başlıyor forum özledi.

Birde ay ışığındamı ne söylemiş romantik bunlar ne ayak ayoll tövbe tövbe 😱😱😱 @XanTier
Sokak lambası ışığında. Yanlış anlaşılma olmasın

Bu arada o da uzun saçlı, Makine Mühendisliği bölümünde de 3-5 tane kız var zaten. Uzun saçlı erkekler kızlardan daha çok

Sokak lambası ışığında. Yanlış anlaşılma olmasın

Bu arada o da uzun saçlı, Makine Mühendisliği bölümünde de 3-5 tane kız var zaten. Uzun saçlı erkekler kızlardan daha çok
Bir araştırma/kayıp bulma programımı yapsan acaba.
Valla bu hikaye de @Harunnn60'ın dizi olayı kadar esrarengiz geldi bana çok eksik noktalar var.
nebahat konusunda harunu burada xantıeri kıstırdık

Valla bu hikaye de @Harunnn60'ın dizi olayı kadar esrarengiz geldi bana çok eksik noktalar var.
Emrecan'ı görmüştün İtiraflardaki ekran görüntüsünde. Onla arkadaşlık ilişkimiz seninle konuştuğumuza çok benzer. Bebeğim balım kırlangıcım tarzı