Farkındayım. Biraz daha az absürt isteyeyim. Sen gel.Çok absürt bir şey istedin bence
Benden istemen de bir o kadar absürtFarkındayım. Biraz daha az absürt isteyeyim. Sen gel.
Onun da farkındayım.Benden istemen de bir o kadar absürt
Onu biliyoruz İki laf etmiyorsun onun için çağırdım.Sağol ben böyle iyiyim
Bir gün buna benzer bir yarışma oyunlar için yapılırsa ona seve seve katılırım.Onun da farkındayım.
Tahmin etmiştim. Yarın konuşuruz.
Umut, yazıyorum.
Yaz tabi. Hizmetlere kadar her şeyi hatırlıyorum.
Kurtlar VADİSİ pusueminmisin? Vadi ağır dizi. İkisinden birini seçebilirsin. Sabah yazarsın istersen.
Yani 14 yıldır en az 50 kez her bölümü izlediğim dizidirsenindir. Hayırlı olsun.
Vadi ayrı, Pusu ayrı zaten. Merak etme, bölüm sayına uygun orantıda sorular. Figüranlardan soru olmayacak.Yani 14 yıldır en az 50 kez her bölümü izlediğim dizidir
Şükürler olsun figuran yokVadi ayrı, Pusu ayrı zaten. Merak etme, bölüm sayına uygun orantıda sorular. Figüranlardan soru olmayacak.
Kendim irtibata geçeceğim özelden.Şükürler olsun figuran yok
katılacaksan haber ver bugün. 15 dakikanı alır en fazla o da.Epeydir forum yarışmalarına olan ilgimi kaybetmiştim zaman darlığından ötürü. Ama bu çok vakit alacak bir şeye benzemiyor, güzel bir format. Duruma göre ben de düşünebilirim katılmayı.
sevdiğim dizi bulunuyor aslında ayrıca yarışmanda oldukça iyi konuya yorum yazmıştım bu konudada ama sanırım yoğunluktan katılamayacağımSevdigin bir dizi yok mu? @turkuazz
fazla değil bence 15 dakika.sevdiğim dizi bulunuyor aslında ayrıca yarışmanda oldukça iyi konuya yorum yazmıştım bu konudada ama sanırım yoğunluktan katılamayacağım