Şevkat Yerimdar izledim 6 bölüm. Aslında o da çok kısa, katılınabilirVadi ve LM dışında izlediğin dizi var mi ki katılma cürretini gösteriyorsun.![]()
Şevkat Yerimdar izledim 6 bölüm. Aslında o da çok kısa, katılınabilirVadi ve LM dışında izlediğin dizi var mi ki katılma cürretini gösteriyorsun.![]()
Boşver yorulursun sen ya.Şevkat Yerimdar izledim 6 bölüm. Aslında o da çok kısa, katılınabilir![]()
Zirveyi sana bırakmayı hiç istemezdim ama aynen hiç uğraşamam. Sevmem böyle şeyleri benBoşver yorulursun sen ya.![]()
İşte vizyon sahibi olmak. 😎
Her defasında birisinden arakladığım için olabilir.Her etikette etiketlemeyi nasıl unutuyorsun.))
Her defasında birisinden arakladığım için olabilir.![]()
no pain no gain
bir dizi istersen söyle.Yarışma güzel eğlenceli olurda neyle katılsam bilemedim![]()
Haklısın süre konusunda. Mobilden girenler için. Twitter kullanıyorsun bildiğim kadarıyla oradan da yarışabiliriz. Ama dediğim gibi önemli olan dizi ziyan olmasın.Format güzelmiş başarılar @S.G.A.T.
Ama tahmin edebileceğin gibi yarışmacı ya da seyirci olarak pek yer alamayacağım
Leyla ile Mecnun'u düşündüm ama sonra onda bile ayrıntıların uçup gittiğini fark ettim. Üstelik üşeniyorum bu konularda. Üstelik 30 saniye kuralı var, ben mobil ya da tabletten girdiğim için sayfa kasması,net yavaşlığı olabilir sıkıntılı durum.![]()
Yorumsuzno pain no gain
![]()
bir dizi istersen söyle.
Haklısın süre konusunda. Mobilden girenler için. Twitter kullanıyorsun bildiğim kadarıyla oradan da yarışabiliriz. Ama dediğim gibi önemli olan dizi ziyan olmasın.Kapım açık sana.
Yorumsuz![]()
yok o olmaz. En az 1.5 sezon olması lazım. O dizi tam sezon bile olmadı.Valla aklıma Söz geldi nasıl olur bilemedim
1.5 sezon derken? Yani Vatanım Sensin tek sezon yayınlandı ama bir şey demedin.yok o olmaz. En az 1.5 sezon olması lazım. O dizi tam sezon bile olmadı.![]()
yok o olmaz. En az 1.5 sezon olması lazım. O dizi tam sezon bile olmadı.![]()