en azından 1 tam sezon olması gerekir. Dur bölüm sayına bakayım. 35 üzeriyse tamamdır. 31miş. Yok olmaz bu da.1.5 sezon derken? Yani Vatanım Sensin tek sezon yayınlandı ama bir şey demedin.
en azından 1 tam sezon olması gerekir. Dur bölüm sayına bakayım. 35 üzeriyse tamamdır. 31miş. Yok olmaz bu da.1.5 sezon derken? Yani Vatanım Sensin tek sezon yayınlandı ama bir şey demedin.
Sınırı 30 bölüme indirsen.en azından 1 tam sezon olması gerekir. Dur bölüm sayına bakayım. 35 üzeriyse tamamdır. 31miş. Yok olmaz bu da.Sabah bakacaktım buna.Kusura bakma, haksızlık olur çıkartacağım.
Tamam. Soruları daha zor yapıp adaleti sağlarız.Sınırı 30 bölüme indirsen.
Adaleti sağlama yöntemin daha zor sormak mı.
300 bölümlük diziye karşı başka bir şey aklıma geliyor.Adaleti sağlama yöntemin daha zor sormak mı.
Kaç kişi olması lazım.300 bölümlük diziye karşı başka bir şey aklıma geliyor.
Kafamda hesaplamıştım. Şimdi duş alıp uyuyacağım. Yarın akşama kesinleştirip yazarım.Kaç kişi olması lazım.
Bence de öylesi daha iyi olur. Neyse iyi geceler.Kafamda hesaplamıştım. Şimdi duş alıp uyuyacağım. Yarın akşama kesinleştirip yazarım.Büyük isimlere özelden teklif götürmeyi düşünüyorum.
İyi geceler.Bence de öylesi daha iyi olur. Neyse iyi geceler.
Büyük Silinme dönemine denk gelmiş, kaybetmişiz.Katılsam mı acaba bilemedim@S.G.A.T. daha önce yaptığın yarışmanın linki var mı bir baksam ne tarzmış sorular diye
Korkutmasana öyle senin bizi yarışmaya teşvik etmen gerekiyor, bu şekilde katılacağımız varsa da katılmayacağızBüyük Silinme dönemine denk gelmiş, kaybetmişiz.Zaten alakası yok.Sorular genel olarak kazık olacak, önceden söyleyeyim.Bilmemeniz için elimden geleni yapacağım.
Zaten herkese zor özel değil.Korkutmasana öyle senin bizi yarışmaya teşvik etmen gerekiyor, bu şekilde katılacağımız varsa da katılmayacağız
En sevdiğim dizi Leyla ile Mecnun ama bölüm sayısı çok ve baya detay var, rezil olmaktan korkuyorumZaten herkese zor özel değil.Önemli olan kaliteli iş olsun, dizilerin hakkı verilsin. Gerçekten "Hayatım O Dizi" olanlar olsun yeter.Aklındaki dizi hangisi?
Tahmin etmiştim. Yarın konuşuruz.En sevdiğim dizi Leyla ile Mecnun ama bölüm sayısı çok ve baya detay var, rezil olmaktan korkuyorum
Umut, yazıyorum.Aşkı Memnu ile katılabilirim en iyi bildiğim dizi o galiba
eminmisin? Vadi ağır dizi. İkisinden birini seçebilirsin. Sabah yazarsın istersen.Kurtlar Vadisi veya Kurtlar Vadisi Pusu ile katılabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?