Doğrudur.Yarışmacılar istediği diziyi mi seçip yarışıyorlar
Doğrudur.Yarışmacılar istediği diziyi mi seçip yarışıyorlar
Hmm belki katılırım ilerde.Doğrudur.Adama izlemediği diziden soru vermek bana göre değilStar'daki yarışmanın mantığı yanlış, doğrusu bu.
Diziyi izlediğinden pek emin değilim.Zor sorular sormuşsundur kesin
Diziyi izlediğinden pek emin değilim.
ilk 5 soruyu bilebilecek kimse yoktur sanırım hiç bilme ihtimali bile yok insanınZor sorular sormuşsundur kesin
Rezil olmama çırpınışları.ilk 5 soruyu bilebilecek kimse yoktur sanırım hiç bilme ihtimali bile yok insanın
diğer dizilerin soruları daha görünür yerlerden olmuş vadi seçilmese vadi derdim bir test ettim kendimide polatın babası sorusunu bilemedim sadece 8-7 yapardım gerçie zeldede diğer 2 dizi gibi normal sorular olsa 5 üstüne çıkardı ilk 5 soru zorluğunu bakalım diğerleridne görücekmiyiz diğer bölümlerdeRezil olmama çırpınışları.
Nükhet karakterini tanıyor olman lazımdı.diğer dizilerin soruları daha görünür yerlerden olmuş vadi seçilmese vadi derdim bir test ettim kendimide polatın babası sorusunu bilemedim sadece 8-7 yapardım gerçie zeldede diğer 2 dizi gibi normal sorular olsa 5 üstüne çıkardı ilk 5 soru zorluğunu bakalım diğerleridne görücekmiyiz diğer bölümlerde
aaa sus bee diğer 2 diziye normal soru bana görünmeyen yerlerdenNükhet karakterini tanıyor olman lazımdı.Ayrıca o çay bahçesi fiyaskosu da ayrı.Kaç sahne çekilmiştir orada.İlk soru zaten ilk bölüm. Tefonun hapishane olayı da abartılacak kadar zor degil.Hepsini geçtim, Ramiz dayının efsane olan şarkısı, sahne Ezelin en çok izlenenen sahnelerinden. En azindan onu bilmen lazımdı.
Gelecek sezona İnşallah.aaa sus bee diğer 2 diziye normal soru bana görünmeyen yerlerdendiğer bölümleri takip edecem egrekirse mahkemeye çıkarız
Hhaha aa şaka yapıyorum tabi güzel yarışma olduGelecek sezona İnşallah.
Sen olmadan yarışmaya başlama izni verilmiyor zaten.Hhaha aa şaka yapıyorum tabi güzel yarışma oldu
yine katılırız galiba
sahurda bir tuhaf oyun oynuyorlar top oyunu sanrım bir onu bilmiyorum naptıklarını onun dısında forumda ne oluyorsa altından ben çıkıyorum işteSen olmadan yarışmaya başlama izni verilmiyor zaten.
Haxball.sahurda bir tuhaf oyun oynuyorlar top oyunu sanrım bir onu bilmiyorum naptıklarını onun dısında forumda ne oluyorsa altından ben çıkıyorum işte
Teşekkürler, Zeynep evet.Güzel formatemeğine sağlık @S.G.A.T.
Söz ettiğin yarışman buydu galiba?
Başka bir gün firsat bulunca okurum.
Şimdilik uzun yazıları çok okuyamıyorum
hahha aa yok oda forumda bilmediğim sırlı oda gibi kalsın evde bilinmeyen bir oda gibiHaxball.Eski bir tutkunu olarak istediğinde gel öğretirim.
Teşekkürler, Zeynep evet.
Soru-cevap şeklinde ilerliyor, düşünmen yeterli.Gelecek bölümler daha nefes kesici olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?