Ayol berenin rol haznesinin küçükluğünü intikam ve kösemde gördük 2 rolü dr beceremediHemen film yaptılar zaten. Kadının oynayacağı rol haznesi belli. Nereye kadar sürüklenir. Önü tıkalı o kadının.
Beren her türlü yine dizi ile döner.
Ayol berenin rol haznesinin küçükluğünü intikam ve kösemde gördük 2 rolü dr beceremediHemen film yaptılar zaten. Kadının oynayacağı rol haznesi belli. Nereye kadar sürüklenir. Önü tıkalı o kadının.
Beren her türlü yine dizi ile döner.
Ayol berenin rol haznesinin küçükluğünü intikam ve kösemde gördük 2 rolü dr beceremedimeryoş dram oynar dönem oynar zaten doğal komik
neyse diziye konsantre oluyorum çüz
en işyi yönetmenle gayet iyi oynadı taylan biraderler varken 2-3 bölüm süperdiGecenin kraliçesinde gördük oynadığını. En iyi yönetmenle ortaya çıkan hüsran.![]()
MY Star'a geçince Meryem tükendi, Star'daki dizisi tutmadı. Uğursuzluğa for şimdi dikkatimi çekti.en işyi yönetmenle gayet iyi oynadı taylan biraderler varken 2-3 bölüm süperdizaten sonrasında gelen yönetmen meryoşu kullanamadı günde 8 saat set şartı olduğu için sahnesi bile yoktu meryoşun.ss
ayol afk showda kaldı hazal da battı vahide teyzenin dizi deMY Star'a geçince Meryem tükendi, Star'daki dizisi tutmadı. Uğursuzluğa for şimdi dikkatimi çekti.![]()
Yanlış örnek, Vahide yine Star'da battı Hazal da TV8'de.ayol afk showda kaldı hazal da battı vahide teyzenin dizi de![]()
en işyi yönetmenle gayet iyi oynadı taylan biraderler varken 2-3 bölüm süperdizaten sonrasında gelen yönetmen meryoşu kullanamadı günde 8 saat set şartı olduğu için sahnesi bile yoktu meryoşun.ss
hayır afk den sonra fox ta doktor dizisinde oynadı keremcem falan vardı o dizi erken final yaptı sonra my ye geldiYanlış örnek, Vahide yine Star'da battı Hazal da TV8'de.
Biz kimseyi batırmayız parlatırız.![]()
ben zaten eşkiyayı kabul etmesini istemiyorum 13 bölümlük konuk olsun my deki cansu dere gibi daha fazlası zarar3 bölümle olmuyor işte olmadi da bakalım şimdi nolcak Eşkıyada tabi o haberlerde balon değilse.![]()
Hazal'ı da ATV batırdı o zaman ben son işlerini baz almıştım. Son Yaz faciası.hayır afk den sonra fox ta doktor dizisinde oynadı keremcem falan vardı o dizi erken final yaptı sonra my ye geldi![]()
ne bileyim behzat çi yi baştan çekseler bari.ssHazal'ı da ATV batırdı o zaman ben son işlerini baz almıştım. Son Yaz faciası.Elveda Rumeli'den sonra Adam Film'den iyi bir iş bekliyordum. Sahi Adam Film'e ne oldu, dizi yapmıyorlar birkaç yıldır?
![]()