Kanal D Hayatımın Aşkı - Dizi Yorumları

Hemen film yaptılar zaten. Kadının oynayacağı rol haznesi belli. Nereye kadar sürüklenir. Önü tıkalı o kadının.:A
Beren her türlü yine dizi ile döner.
Ayol berenin rol haznesinin küçükluğünü intikam ve kösemde gördük 2 rolü dr beceremedi:A meryoş dram oynar dönem oynar zaten doğal komik:F neyse diziye konsantre oluyorum çüz

Gecenin kraliçesinde gördük oynadığını. En iyi yönetmenle ortaya çıkan hüsran.:A
en işyi yönetmenle gayet iyi oynadı taylan biraderler varken 2-3 bölüm süperdi:D zaten sonrasında gelen yönetmen meryoşu kullanamadı günde 8 saat set şartı olduğu için sahnesi bile yoktu meryoşun.ss

en işyi yönetmenle gayet iyi oynadı taylan biraderler varken 2-3 bölüm süperdi:D zaten sonrasında gelen yönetmen meryoşu kullanamadı günde 8 saat set şartı olduğu için sahnesi bile yoktu meryoşun.ss
MY Star'a geçince Meryem tükendi, Star'daki dizisi tutmadı. Uğursuzluğa for şimdi dikkatimi çekti. :A

3 bölümle olmuyor işte olmadi da bakalım şimdi nolcak Eşkıyada tabi o haberlerde balon değilse.:A

Yanlış örnek, Vahide yine Star'da battı Hazal da TV8'de. :A

Biz kimseyi batırmayız parlatırız. :A
hayır afk den sonra fox ta doktor dizisinde oynadı keremcem falan vardı o dizi erken final yaptı sonra my ye geldi :F

3 bölümle olmuyor işte olmadi da bakalım şimdi nolcak Eşkıyada tabi o haberlerde balon değilse.:A
ben zaten eşkiyayı kabul etmesini istemiyorum 13 bölümlük konuk olsun my deki cansu dere gibi daha fazlası zarar :F

hayır afk den sonra fox ta doktor dizisinde oynadı keremcem falan vardı o dizi erken final yaptı sonra my ye geldi :F
Hazal'ı da ATV batırdı o zaman ben son işlerini baz almıştım. Son Yaz faciası. :( Elveda Rumeli'den sonra Adam Film'den iyi bir iş bekliyordum. Sahi Adam Film'e ne oldu, dizi yapmıyorlar birkaç yıldır? (b)