Haxball Oynamak İsteyen Bu Konudan Yazsın

Seksenler'i izlemesem gelirdim :)

Korkudan niye gelemiyim, herzaman yenen sendin zaten dimi. :D Ben şartımı koydum cesaret edemiyorsan yaz buraya.. Arkadaşlarınıda kandırma kaan kaçıyormuş vs vs. atıp tutuyormuşsun etrafta. :D Gülmekten ne yazsam bilemedim Çd 40 yılda bir işe yaradı yoksa göremiyordum mesajını..

Korkudan niye gelemiyim, herzaman yenen sendin zaten dimi. :D Ben şartımı koydum cesaret edemiyorsan yaz buraya.. Arkadaşlarınıda kandırma kaan kaçıyormuş vs vs. atıp tutuyormuşsun etrafta. :D Gülmekten ne yazsam bilemedim Çd 40 yılda bir işe yaradı yoksa göremiyordum mesajını..
Niye Gitmedin o zaman??:d :F :d :F

Telefonla birilerini aramam daha doğru olucak gibi, kvp ekibini tamamenmi engellesem mesajlarınız gözükmüyünce iyi oluyor. :D

korkunun ecele faydası yok ki aga :D er yada geç karşıma gelecek :D

- - - Ekleme - - -

Telefonla birilerini aramam daha doğru olucak gibi, kvp ekibini tamamenmi engellesem mesajlarınız gözükmüyünce iyi oluyor. :D

ben seni ve yandaşlarını silecem merak etme sen :d özel mesajımı görmedin ya da görmezden geldin galiba ne diyosan kabul dedim ve link attım 1 saatir bekliyorum sen neyin derdindesin hala

- - - Ekleme - - -

yav arkadaşım bu kadar tırsmana gerek yok sadece haxball maçı yapacam senle yemicem seni rahat ol ne diyosan kabul ettim ama yine gelemedin kısacası şu benden korkuyosun.

korkunun ecele faydası yok ki aga :D er yada geç karşıma gelecek :D

- - - Ekleme - - -

ben seni ve yandaşlarını silecem merak etme sen :d özel mesajımı görmedin ya da görmezden geldin galiba ne diyosan kabul dedim ve link attım 1 saatir bekliyorum sen neyin derdindesin hala

- - - Ekleme - - -

yav arkadaşım bu kadar tırsmana gerek yok sadece haxball maçı yapacam senle yemicem seni rahat ol ne diyosan kabul ettim ama yine gelemedin kısacası şu benden korkuyosun.

Aynen aga al bi engel de benden hayırlısı olsun:)

Kaana engel attık artık ben onun mesajlarını görebilirim ama o benim mesajlarımı göremez:d :F

- - - Ekleme - - -

Aga 1-2 sene sonra çıkabilir :d

Oyunu öğrendiğiniz zaman görüşürüz kupa 3'lüye toplamda 18 gol atarken sadece 3 gol gördüm kalemde istatistikler yalan söylemez. :D Ve üstüne sen benim mesajılarımı göremezsin ben seninkileri görebilirim ki. :D

haha bu kadar laf döndürenini görmedim kur an evliya çarpsın :d
arkadaşım tüm tekliflerini kabul ediyom hadi gel yağmur ol gel gelll rüzgar ol gel yeter ki gel :D