Havalı Yarim ,100 Milyon İzlenmeyi Aştı!

Ayy hadsize bakın hele, ne kaliten varmış senin :A İnadına yüksek sesle dinleyip dinleteceğiz :A Serdar Ortaç çalmayan bi gece kulübü, eğlence mekanı yok, gitmediğin için bilemezsin tabii :A

Al dinle, çok seviyorsun bunu :A

Bizim mekanlarda çalmıyor. Sizin Varoşun varoşu, eziğin eziği, köy gibi dağdan taştan oluşan Ankara'da çalışıyorsa bana ne:A

İstanbul'da daha çok saray var o yüzden gerçek başkent biziz:A
Siz o pis trafiğinizde boğulun, sadece gezmek için güzelsiniz :A Ata'mıza karşı mı çıkıyorsun sen. Türkiye'nin kalbi de başkenti de Ankara'dır :Z

Filmi izledin mi bilmiyorum ama sinemada izlediğimde tüyler diken diken olmuştu :love1:

Siz o pis trafiğinizde boğulun, sadece gezmek için güzelsiniz :A Ata'mıza karşı mı çıkıyorsun sen. Türkiye'nin kalbi de başkenti de Ankara'dır :Z

Filmi izledin mi bilmiyorum ama sinemada izlediğimde tüyler diken diken olmuştu :love1:

İstanbul Olmada hala taşra kalırsınız. İzmir İstanbul var diye geliştiniz bu kadar bizim vergiler ile.:A

Hayır izlemedim. İzlemeyi de hiç düşünmedim :A

@Çiğdem- muhteşemsin canım, kral ve kraliçe :bhr: :love1: Önce Serdar'ımı, sonra da Yıldız'ı tebrik ederim :Z Şarkı yükselmeye devam ediyor ayrıca, maşallah diyelim :A
Tarkan, Serdar Ortaç, Mustafa Sandal, Kenan Doğulu bunlar mahşerin 4 atlısıdır, seversin sevmezsin ama Türk Pop'unun son 25-30 yıldaki en önemli isimleridir :A Kimler kimler kayboldu, bu isimler hala varlıklarını sürdürüyorlar, saygı duyulması gerek :D
Bildiğimiz 'efsane'den mi bahsediyoruz? :A
Tilki Kız 3 şarkı çıkarmış herkes ilk yıllarında etkili Serdarlar yer yerinden oynatıyordu ilk yılları almadık ödül bırakmıyorlardı şimdiki ölçü youtubede izlenmek :A

Hem 20 yıl sonra aynı etkiyi göstersin bakalım ozamana kalacağı bile belli değil önemli olan 25 yılını devirip aynıyı etkiyi göstermek Serdarın 25 yıldan sonrakı 100 milyonu Tilki Kızların 300 milyonunun 2 katı ediyor 600 milyonluk değeri bu şarkı şuan :A

Tilki Kız 3 şarkı çıkarmış herkes ilk yıllarında etkili Serdarlar yer yerinden oynatıyordu ilk yılları almadık ödül bırakmıyorlardı şimdiki ölçü youtubede izlenmek :A

Hem 20 yıl sonra aynı etkiyi göstersin bakalım ozamana kalacağı bile belli değil önemli olan 25 yılını devirip aynıyı etkiyi göstermek Serdarın 25 yıldan sonrakı 100 milyonu Tilki Kızların 300 milyonunun 2 katı ediyor 600 milyonluk değeri bu şarkı şuan :A
Konuş kız konuş :bhr: :Z

Zaten eskiden youtube olsa Serdarların kaç tane şarkısı 100 milyonu geçerdi :A

Aynen mesele 25 yıl sonra da yeri yerinden oynatabilmek :A Serdar'ın kıymetini biz ikimiz biliyoruz ya yeter, forumdakiler çatlasın kıskançlıktan :A

Aynen mesele 25 yıl sonra da yeri yerinden oynatabilmek :A Serdar'ın kıymetini biz ikimiz biliyoruz ya yeter, forumdakiler çatlasın kıskançlıktan :A
Tamam ikinize karşı pes ediyorum. :A @Çiğdem- 'le önceden başa çıkmaya çalışıyordum ama şimdi bu konuda 2'ye 1, olmuyor. :A

Tamam ikinize karşı pes ediyorum. :A @Çiğdem- 'le önceden başa çıkmaya çalışıyordum ama şimdi bu konuda 2'ye 1, olmuyor. :A

Youtubede izlenmek ölçümü ayoll ergenler manyak gibi bakıyor hem her bakan sevmiyorda :A

Eskiden kaset satışı diye bir şey vardı şimdi popçuların kasetini kisme para verip almaz :A Kral tv den ödülelr alırlardı say say bitmez :A @dreamy a fazla yüklenmeyecem Reseti seviyor :A :A :A

Serdarı antilerine karşı çok savundum yedirmedim @Bully :A :A :A

Youtubede izlenmek ölçümü ayoll ergenler manyak gibi bakıyor hem her bakan sevmiyorda :A

Eskiden kaset satışı diye bir şey vardı şimdi popçuların kasetini kisme para verip almaz :A Kral tv den ödülelr alırlardı say say bitmez :A @dreamy a fazla yüklenmeyecem Reseti seviyor :A :A :A
@dreamy benim kardeşimdir, üstüne gideceğim en son kişilerden :A Şeker gibi çocuk :F

Tolga'nın etkinliğine oy vermeyi unutmamak lazım :A