Havalı Yarim ,100 Milyon İzlenmeyi Aştı!

@Çiğdem- muhteşemsin canım, kral ve kraliçe :bhr: :love1: Önce Serdar'ımı, sonra da Yıldız'ı tebrik ederim :Z Şarkı yükselmeye devam ediyor ayrıca, maşallah diyelim :A

Konuyu okuyunca Haluk sananlar. :A

Serdar mi kaldı. Tarihi eserleri artık müzede saklayın :A

Ayrıca 100 milyon artık başarı değil. Başarı 300 milyon oda Aleyna :A

Yüzyıllar sonra 100 milyonu görebilmiş. :A @Çiğdem- benim konuma misilleme mi bu? :A

Yıldız Tilbe olmasa 100 milyonu rüyasında görürdü :A

Ben de öyle sandım aşkım :bhr: :A @Çiğdem-

Siz kıskanç ve çekemeyenlere Serdar'ımla birlikte bu şarkıyı armağan ediyoruz :A Birkaç yıla Gıybet de 100 milyonu geçer :Z

@xBUGRAx @ozgur2113 @Maskeli Fedai gelin siz de tebrik edin reyizi :A

Bizde jüri olmuştu izlemiş miydin? :A
İzlemiştim tabii, Kibariye ile muhteşem düetleri vardı :F Küçükken Serdar Ortaç'la Hep Beraber vardı Show'da, o da efsaneydi :A @mrt-06

Gökhan Türkmen'in jüri oldu yarışmayı da izledim :A Ayrıca İnadına Aşk müziklerini de o yaptı, @Yiğitt ile ittifak yapmanız zor olmayacak :A

Siz kıskanç ve çekemeyenlere Serdar'ımla birlikte bu şarkıyı armağan ediyoruz :A Birkaç yıla Gıybet de 100 milyonu geçer :Z

@xBUGRAx @ozgur2113 @Maskeli Fedai gelin siz de tebrik edin reyizi :A

Şöyle konulara beni etiketlemeyin @Çiğdem- ile senin yüzünden kaliten düşüyor. Gidin Fındık tarlanizda BMW'nizde sessiz sessiz dinleyin bu şarkıları halk arasında dinleyip düşürmeyin kendinizi:A

Şöyle konulara beni etiketlemeyin @Çiğdem- ile senin yüzünden kaliten düşüyor. Gidin Fındık tarlanizda BMW'nizde sessiz sessiz dinleyin bu şarkıları halk arasında dinleyip düşürmeyin kendinizi:A
Ayy hadsize bakın hele, ne kaliten varmış senin :A İnadına yüksek sesle dinleyip dinleteceğiz :A Serdar Ortaç çalmayan bi gece kulübü, eğlence mekanı yok, gitmediğin için bilemezsin tabii :A

Al dinle, çok seviyorsun bunu :A

İzlemiştim tabii, Kibariye ile muhteşem düetleri vardı :F Küçükken Serdar Ortaç'la Hep Beraber vardı Show'da, o da efsaneydi :A @mrt-06

Gökhan Türkmen'in jüri oldu yarışmayı da izledim :A Ayrıca İnadına Aşk müziklerini de o yaptı, @Yiğitt ile ittifak yapmanız zor olmayacak :A

Serdar'ın olduğu daha iyiydi yazın başlasaydı keşke. :A

Serdar 8 ayda 100 milyon, Tilkim 2 ayda 120 milyon. :Z Serdar'ın devri geçti artık. :A
2 yıllık yeni yetmeyle 25 yıllık efsaneyi mi karşılaştırıyorsun :A Neyse Aleyna'yı ben de severim, Çiğdem'e koz vermeyelim şimdi :F

Bildiğimiz 'efsane'den mi bahsediyoruz? :A
Tarkan, Serdar Ortaç, Mustafa Sandal, Kenan Doğulu bunlar mahşerin 4 atlısıdır, seversin sevmezsin ama Türk Pop'unun son 25-30 yıldaki en önemli isimleridir :A Kimler kimler kayboldu, bu isimler hala varlıklarını sürdürüyorlar, saygı duyulması gerek :D