Valla çok sıkıcı @xemrexxx 'in paylaştığı şeyler bi nebze forumu eğlenceli yapıyorHhaha gelecek ayoll hepsi AğustostaTv dünyası Eylülde dönüyorsa forumda Ağustosta
![]()
![]()
![]()
Valla çok sıkıcı @xemrexxx 'in paylaştığı şeyler bi nebze forumu eğlenceli yapıyorHhaha gelecek ayoll hepsi AğustostaTv dünyası Eylülde dönüyorsa forumda Ağustosta
![]()
![]()
![]()
Konuyu okuyunca Haluk sananlar.![]()
Serdar mi kaldı. Tarihi eserleri artık müzede saklayın
Ayrıca 100 milyon artık başarı değil. Başarı 300 milyon oda Aleyna![]()
Yıldız Tilbe olmasa 100 milyonu rüyasında görürdü![]()
Ben Serdar’ın nesini tebrik edeyim be
Siz kıskanç ve çekemeyenlere Serdar'ımla birlikte bu şarkıyı armağan ediyoruzBirkaç yıla Gıybet de 100 milyonu geçer
@xBUGRAx @ozgur2113 @Maskeli Fedai gelin siz de tebrik edin reyizi![]()
Birkaç yıl ne ya, kendini mi avutuyorsun?
Siz kıskanç ve çekemeyenlere Serdar'ımla birlikte bu şarkıyı armağan ediyoruzBirkaç yıla Gıybet de 100 milyonu geçer
MusicSurvivor 3.sezonda sevdirmiştim sana amaBen Serdar’ın nesini tebrik edeyim be![]()
Yok la gerçekleri söylüyorum, şu an 92 milyondaysa birkaç yıla 100 milyon olur herhaldeBirkaç yıl ne ya, kendini mi avutuyorsun?![]()
İzlemiştim tabii, Kibariye ile muhteşem düetleri vardıBizde jüri olmuştu izlemiş miydin?![]()
Ayy hadsize bakın hele, ne kaliten varmış seninŞöyle konulara beni etiketlemeyin @Çiğdem- ile senin yüzünden kaliten düşüyor. Gidin Fındık tarlanizda BMW'nizde sessiz sessiz dinleyin bu şarkıları halk arasında dinleyip düşürmeyin kendinizi![]()
İzlemiştim tabii, Kibariye ile muhteşem düetleri vardıKüçükken Serdar Ortaç'la Hep Beraber vardı Show'da, o da efsaneydi
@mrt-06
Gökhan Türkmen'in jüri oldu yarışmayı da izledimAyrıca İnadına Aşk müziklerini de o yaptı, @Yiğitt ile ittifak yapmanız zor olmayacak
![]()
Ben asla sevemedim kendisini sırf senin hatrına dinledimMusicSurvivor 3.sezonda sevdirmiştim sana amaHerkesin içinde gizli bir Serdar hayranlığı vardır
![]()
Serdar 8 ayda 100 milyon, Tilkim 2 ayda 120 milyon.
E tabii, Serdar demek eğlence demekSerdar'ın olduğu daha iyiydi yazın başlasaydı keşke.![]()
Biliyorum canımBen asla sevemedim kendisini sırf senin hatrına dinledim![]()
2 yıllık yeni yetmeyle 25 yıllık efsaneyi mi karşılaştırıyorsunSerdar 8 ayda 100 milyon, Tilkim 2 ayda 120 milyon.Serdar'ın devri geçti artık.
![]()
Bildiğimiz 'efsane'den mi bahsediyoruz?2 yıllık yeni yetmeyle 25 yıllık efsaneyi mi karşılaştırıyorsunNeyse Aleyna'yı ben de severim, Çiğdem'e koz vermeyelim şimdi
![]()
Tarkan, Serdar Ortaç, Mustafa Sandal, Kenan Doğulu bunlar mahşerin 4 atlısıdır, seversin sevmezsin ama Türk Pop'unun son 25-30 yıldaki en önemli isimleridirBildiğimiz 'efsane'den mi bahsediyoruz?![]()