- Reaksiyon puanı
- 34,534
- Puanı
- 1,061
Mosi’ye cahil iması mı yaptın ?
Ne alaka
Mosi’ye cahil iması mı yaptın ?
Verdiğin cevaptanNe alaka
Verdiğin cevaptan
Şu an çok soğuk ama. Eldivenleride çıkarayım akşamaHava soğuk da olsa güneş tüm kapıları açıyor Bugün dışarda rahat ettirmiştir seni güneş
Güneş etkisini kaybetmiştir artık tabii. E yani, evinde ısınırsın artıkŞu an çok soğuk ama. Eldivenleride çıkarayım akşama
Aşağı yukarı benzer oranlar ama sizin hava sonra iyi olacak gibi bizimki bu gece kar işareti var ama yağar mı emin değilim
Bugün bizde bir kaç kere kar yağdı. Tutmadı o ayrı ama yerler buzluydu tüm gün.
Bugün bizde bir kaç kere kar yağdı. Tutmadı o ayrı ama yerler buzluydu tüm gün.
Yarına yeni yağış olabilir ve dereceler -5 -10 arası değişecek.
Hafta sonuna +8’leri göreceğiz ve bir kaç güne yağmur yağacağı için beyazlara bürünme bir süre daha olmaz
O zaman bizim uygulama daha doğruyu gösteriyor? İlk paylaştığımda da bir gün görünüyordu sizde. Şimdi genel bakışta görünmüyor ama saat saat bakarsak belli aralıklarda sizde yarın geceye doğru, perşembe günün büyük bir bölümü ve cumartesi biraz görünüyor.Bizde kar gösteriyordu 3 gün ṣimdi 1 güne düṣtü. Büyük ihtimal yağmaz. ama buz kötü evet
O zaman bizim uygulama daha doğruyu gösteriyor? İlk paylaştığımda da bir gün görünüyordu sizde. Şimdi genel bakışta görünmüyor ama saat saat bakarsak belli aralıklarda sizde yarın geceye doğru, perşembe günün büyük bir bölümü ve cumartesi biraz görünüyor.
Donnerstag kar yağacak o kesin
Donnerstag kar yağacak o kesin
Bu arada şu Çarşamba niye değişik.
Hepsi tag ama Çarşamba ayrı
Ben hafta ortası mı diye yazacaktım. Biraz orta kelimesini çağrıştırıyor bizde ama yinede saçma hafta içinin ortası o aslında. Tüm haftanın değilHafta ortası olduğu için Mitte Woche'nin kısaltması
Donnerstag öğleden sonra baṣlıyor gösteriyor. 10 cm falan toplam maksimum. Sonra hemen erir, hava ısınıyor çünkü. Buz olmaz inṣallah.
Ben hafta ortası mı diye yazacaktım. Biraz orta kelimesini çağrıştırıyor bizde ama yinede saçma hafta içinin ortası o aslında. Tüm haftanın değil
Woche = Vecka (benziyorlar hafta demek bizdede)
Kim sever buzu?Sanki ben belirledim isimleri
Buzu sevmem, annem kaymıṣ parmağını kırmıṣtı 8 ay çekti, ameliyatlar oldu hatta.
Kim sever buzu?
Benimde kötü bir anım var o konuda.
En azından arabanın tekerleklerini doğru zamanda değiştirmişim. Daha kışa hazır değilim. Neyseki yeniden artı dereceye geçeceğiz. Bizde çocuklar bazen kısa kollu atıyorlar kendilerini daha dışarıya zorla mont giydiriyoruz. Çok sıcak diyorlar haftaya iyice öyle gezerler
Ben daha sıkı giyinmeye 2 gündür başladım. Sürekli daha soğuk olunca alışmayayım diye öyle yaptım ve dün okula her gelen ne kadar soğuk dedikçe ben “bilmem, çok hissetmiyorum “ diyordum bi de dün içeri girmedim ama eve gelince üşüme başladı o ayrıAma öyle yani. Sonbahar diye sıkı giyiniyoruz ama sonra azcık sıcak oluyor boğuluyor insan.
Ben 27 eylül değiṣtirdim Allahtan erken yaptım kaza geldi baṣıma.
Ben daha sıkı giyinmeye 2 gündür başladım. Sürekli daha soğuk olunca alışmayayım diye öyle yaptım ve dün okula her gelen ne kadar soğuk dedikçe ben “bilmem, çok hissetmiyorum “ diyordum bi de dün içeri girmedim ama eve gelince üşüme başladı o ayrı
Kışa merhaba artık. Yapacak bir şey yok. Kolay gelsin bize
Kar yağıncada bu kar hiç kalkmayacak gibi düşünürsünṢovunu da yapmıṣsın hemen
Evde çalıṣırken bende üṣüdüm bugün.
Aynen kıṣa merhaba diyoruz ama bana sanki bir daha kar olmaz gibi geliyor.