Totem işinin dozu kaçtı ha.Altay, gelmiş geçmiş en iyi Türk kalecidir. İkincisi tartışılır ama birincisi çok net Altay. Hepimize geçmiş olsun, adam Muslera modunu açmış, şampiyonluk yakındır Fener için.
Totem işinin dozu kaçtı ha.Altay, gelmiş geçmiş en iyi Türk kalecidir. İkincisi tartışılır ama birincisi çok net Altay. Hepimize geçmiş olsun, adam Muslera modunu açmış, şampiyonluk yakındır Fener için.
Uğurcan Çakır varken Altay da kimmiş 😡Altay, gelmiş geçmiş en iyi Türk kalecidir. İkincisi tartışılır ama birincisi çok net Altay. Hepimize geçmiş olsun, adam Muslera modunu açmış, şampiyonluk yakındır Fener için.
Çok yetersiz bir futbol oynatıyor ama abi, 23. haftaya geldik, iş ciddiye bindi. Kırılma noktası denilen maçlar bir şekilde kazanıldı. Şu noktadan sonra takımın sendelemesi için Erol Bulut'un çok anlamsız işler yapması lazım.Fazla yorum yapmak istemiyorum. 3 puan alan her zaman haklıdır edebiyatı falan da yapılmasın. Ortalama bir hocayla son 5 haftaya başabaş girmek mi Erol'la son 5 haftaya 5 puan önde girmek mi deseler ilk seçeneği tercih ederim.
2004'ten beri futbolu takip ediyorum. %100 bir şekilde tarihin en kötü hocası yazıklar olsun cidden.
Yaptığı her oyuncu değişikliği bile çok anlamsız zaten Bu takımın kalitesi belki ligi sonuna kadar götürür belki şampiyon bile oluruz. Fakat bunda Erol Bulut'un katkısı en fazla Volkan Demirel kadar olur.Çok yetersiz bir futbol oynatıyor ama abi, 23. haftaya geldik, iş ciddiye bindi. Kırılma noktası denilen maçlar bir şekilde kazanıldı. Şu noktadan sonra takımın sendelemesi için Erol Bulut'un çok anlamsız işler yapması lazım.
Muhtemelen benim katkım daha fazla olur. 🤭Yaptığı her oyuncu değişikliği bile çok anlamsız zaten Bu takımın kalitesi belki ligi sonuna kadar götürür belki şampiyon bile oluruz. Fakat bunda Erol Bulut'un katkısı en fazla Volkan Demirel kadar olur.
Sportif direktörümüzün bazen Fenerbahçe'de şampiyonluk yeterli olmaz sözü var bakalım o sözü ne kadar inanarak söylemiş görürüz.Eeee şampiyon olduk ne olacak?
ŞL'ye gidersin 0 puanla dönersin -15 averaj falan alırsın. ŞL yorgunluğuyla lige erken havlu atarsın. Şampiyon olsan bile gönder. Vallaha 5-10 kişi dışında kimse kızmaz.
Tek bir soru Altay gününde olmasa 5 yesek şaşırır mıydın?Çok zor maçtı, çok önemli 3 puan aldık.
Erol hocayı bu maçta oynanan oyun üzerinden eleştirmek çok yanlış. Öncelikle adam şu ana kadar tam bir winner profil çiziyor, bu çok önemli. Geçmiş yıllarda bu tip maçları hiç kazanamıyorduk, artık kazanabiliyoruz. Bu inşallah bize şampiyonluğu getirecek.
İkincisi bu maçtan iki gün önce de çok zor bir maç oynadık ve hafta sonunda da Galatasaray derbisi var. Takımın hücumdaki bel kemiği Pelkas yoktu, orta sahanın bel kemiği Gustavo devre arasında sakatlandı... Samatta'yı niye aldığını ben de anlamadım, sanırım rakibin ataklarına karşı kontra atak yapabilecek bir hücum üçlüsüyle oynamak istedi. Sosa da olmadığı için elde pek orta saha alternatifi de yoktu zaten.
Gustavo'nun sakatlığı üzücü oldu umarım hiçbir şeyi yoktur.
Osayi çok iyi bir görüntü çizdi, çok can yakacak bu sezon.
Samatta'yı transfer olduğunda gayet olumlu bakmıyor muydun?Ben mi yanılıyorum bilmiyorum ama Seni hayalkırıklığına uğratmış.Bekleneni veremediği görülüyor.Uyumsuzluğun temel sebebi ne olabilir?Çok zor maçtı, çok önemli 3 puan aldık.
Erol hocayı bu maçta oynanan oyun üzerinden eleştirmek çok yanlış. Öncelikle adam şu ana kadar tam bir winner profil çiziyor, bu çok önemli. Geçmiş yıllarda bu tip maçları hiç kazanamıyorduk, artık kazanabiliyoruz. Bu inşallah bize şampiyonluğu getirecek.
İkincisi bu maçtan iki gün önce de çok zor bir maç oynadık ve hafta sonunda da Galatasaray derbisi var. Takımın hücumdaki bel kemiği Pelkas yoktu, orta sahanın bel kemiği Gustavo devre arasında sakatlandı... Samatta'yı niye aldığını ben de anlamadım, sanırım rakibin ataklarına karşı kontra atak yapabilecek bir hücum üçlüsüyle oynamak istedi. Sosa da olmadığı için elde pek orta saha alternatifi de yoktu zaten.
Gustavo'nun sakatlığı üzücü oldu umarım hiçbir şeyi yoktur.
Osayi çok iyi bir görüntü çizdi, çok can yakacak bu sezon.
Şaşırmazdım ama bu bizim çok kötü olmamızdan dolayı değil aynı zamanda rakibin çok iyi olmasından dolayı olurdu. Aşırı formdaki Beşiktaş bile bu rakiple 2-2 berabere kalmadı mı?Tek bir soru Altay gününde olmasa 5 yesek şaşırır mıydın?
Golcülerde form tutma, gol alışkanlığı kazanma ve takımla uyum çok önemli. Samatta alınabilecek bir riskti, fakat henüz bu saydıklarımın hiçbiri oturmadı. Belki birkaç maç üst üste gol bulsa açılabilir ama şu an için yetersiz maalesef.Samatta'yı transfer olduğunda gayet olumlu bakmıyor muydun?Ben mi yanılıyorum bilmiyorum ama Seni hayalkırıklığına uğratmış.Bekleneni veremediği görülüyor.Uyumsuzluğun temel sebebi ne olabilir?