Harunnn60 ve adımutlulukk | Abidik Gubidik | 3.Bölüm

ayy tamam onlarda varda 1 tane sevdiği tatlıyı söyle diyor bende hepsinin yerine en sevdiğinden 1 tane söyledim tulumbayı sevdiğimide sizlerle konusurken bir kaç defa söylemiştim unutmuşsun demekki ben ne yapayım

alışveriş tutkunu olduğumu en çok bilen kişide sensin yani bildiğin sorulardan pot kırmışsın ne yapayım ben

Şu tarih konusu canımı çok sıktı ya.

Şu tarih konusu canımı çok sıktı ya.
ayoll nasıl hesapladın anlamadımkı 1.yılım ocakta bitti ocaktan sonra kaç ay olmuş bakıcaktın ağustosla birlikte şuan 1 yıldan sonra 7.ayımdayım 19 ay yani geriye 5 ay kalmış 24 ay tamamlnınca 2.yılım dolucak sen 1 yıl 8 ay demişsin yanı 1 a fazla hesaplamışsın acele ettin galiba yada beni aralık ayında geldi diye hesapladın aralığın son günü ama ocak ayı diyelim sen aralııda katıp öyle 1 ay fazladan çıkardın sanırım

Aynen tam senin dediğin gibi yapmıştım.
Ama sen foruma Aralığın son günü geldin ama o 2 günde ortalığı birbirine katmıştın belki kafamda o 2 gün 1 ay diye kalmış olabilir.

Aynen tam senin dediğin gibi yapmıştım.
Ama sen foruma Aralığın son günü geldin ama o 2 günde ortalığı birbirine katmıştın belki kafamda o 2 gün 1 ay diye kalmış olabilir.
hahaha ayy bende yani öyle bir zamanlama yapmışımkı üyeli tarihimde 2013 yazısını tam denk getirmişim 2013 yılından sadece 2 gün falan geçmişim var ama tarih olarak 2013 yzması daha iyi görünüyor eski tarih olarak iyi zamanlama yapmışım

Keşke daha erkenden gelseydin.

gülme işareti koydum ne alınganlığı yahu tmm çiğdemle önceden tanıştın