Harunnn60 ve adımutlulukk | Abidik Gubidik | 3.Bölüm

EnveR

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
5,767
Puanı
611
Web Sitesi
beniboylesev.wordpress.com
abidikgubidik.jpg

Eski Bölümleri Okumak İçin: 1.Bölüm | 2.Bölüm

EnveR: Abidik Gubidik'in üçüncü bölümüne hoşgeldiniz :)

EnveR: Üçüncü bölüm konuğumuz yabancı dizilere olan sevgisiyle dikkatler çeken @Harunnn60 ve forumumuz yeni favori üyesi @adımutlulukk .Alkışlarla Orhan ve Harun'u stüdyomuza davet ediyoruz.

EnveR: Öncelikle merhaba.Abidik Gubidik'e hoşgeldiniz. :)

adımutlulukk: Hoşbulduk, 3. bölüme beni konuk ettiğin için teşekkür ederim. :)

Harunnn60: Hoşbulduk. :)Teşekkür ederim beni konuk ettiğiniz için. :X

EnveR: Kendinizden biraz bahsedin :)

adımutlulukk: Adım Orhan, 15 Yaşındayım, lisede okuyorum şuan. (Yaşıtlarımı bulmak zor burada.) Daha önce kendimi tanıtmıştım zaten. Bu kadar yeter bence. :)

Harunnn60: Nickimden de anlaşılacağı üzere adım Harun. :) İstanbul'da oturuyorum. Bu yıl biraz zor zamanlar geçirdim malum sınav stresi filan. :D Ama sonunda çektiğim eziyetlere rağmen başarıya ulaştım. 1 ay sonra okulum başlıyor çok heyecanlıyım sonuçta orası bir üniversite. :X
Kendimden biraz bahsedersem aslında yeri geldiğinde içine kapanık yeri geldiğinde eğlenceli olabiliyorum bu ruh halime göre değişiyor. Yabancı diziler ve oyunlar ile aram iyi ama yeni laptop alamadık sanırım oyunlar hayal oldu. :F Şimdilik bu kadar yazayım fazla uzatmayayım. :X

EnveR: Hazırsanız sorulara geçelim

adımutlulukk: Hazırım. :D

Harunnn60: Evet hazırım. :D

EnveR: adımutlukk, Fav10`a neden üye oldun ve neden adımutlulukk? :)

adımutlulukk: Fav10'a daha doğrusu FavoriForumum'u reyting sonuçlarını takip ederken keşfettim. Ancak üye olmak hiç aklıma gelmemişti. Bir gün MusicSurvivor'u gördüm çok eğlendiklerini fark ettim, 2. sezonda olmayınca 3.sezona denk geldim ve üye olmuştum. Neden adımutlulukk fragmanları çok hoşuma gittiği bir diziydi, ancak 2-3 bölüm izlediğimde beğenemedim, öyle kaldı değiştirmekte istemedim. :)

EnveR: Harunnn60, Neden Fav10 ve neden yabancı dizi seviyorsun ? :)

Harunnn60: İlk öncelikle ben foruma 2013 yılında geldim. Bence buranın farklı bir atmosferi var. Samimi arkadaşlıklar en önemlisi benim için, bu yüzden aradığım ortamı burada buldum kesinlikle.Forumda da büyük başarılara imza attım. mesela logo yarışmasında benim yaptığım logo 1.seçildi. Bu çok gurur verici sonra editör olman vs. birkaç daha başarı. Kısaca bir şeyden ne kadar keyif alırsanız o kadar başarılı olursunuz. :X Bu forumda uzun yıllar kalmak istiyorum ve yıllar sonra dönüp bakıldığında Harun'da şu şu emekleri var forumda demesini istiyorum forumda. :bhr:
Yabancı diziler ile tanışmam ilk 2011 yılında oldu. İlk dizim Doctor Who oldu. Sonra o diziyi bırakıp 2012 yılında The Walking Dead dizisine başladım. Öyle öyle devam etti bu durum. Yabancı dizileri sevmem süresinin kısa oluşu ver kaliteli senaryoları olması benim tercih sebebim. :D

EnveR: adımutlulukk, Ne sıklıkla radyo dinlersin? En beğendiğin radyo istasyonu hangisidir?

adımutlukk: Radyo, arabada iken dinlerim. En sevdiğimde süper fm olabilir. :D

EnveR: Harunnn60, Forumca'yı yapmak ne zaman aklına geldi ve yeni sezon ne zaman?

Harunnn60: Forumca fikri benim aklıma gelmedi aslında, bir üyemiz benden bir program yapmamı istedi bende düşündüm taşındım sohbet programı yapmaya karar verdim ama sohbet programları çok fazla vardı forumda bende biraz formatın da değişiklik yaparak programı eğlenceli hale getirdim ve gerçekten herkes çok beğendi. O zamanlar çok hit aldı program ve bende sezon finali yaptım. Bu yaz yapamadım çünkü üniversite işleri vardı ama Eylül ayından itibaren Forumca başlayacak hem sohbet hem eğlence hemde çeşitli oyunlar :Z Tanıtım fragmanı da hazırlamayı düşünüyorum :D

EnveR: adımutlulukk, Forumda tanıdığın en çılgın kişi kim?

adımutlulukk: En çılgın kişi tartışılmasız @xemrexxx :D

EnveR: Harunnn60, Hangi böceklerden korkarsın?
Harunnn60: Örümceklerden korkarım sanırım. Yani korksam da öyle çok panik yapmam. :D

EnveR: "Tanışma" bölümünün soruları bitti.Şimdiyse "Abidik Gubidik" bölümüne geçelim :)
Bu bölümde bir-birinden saçma sorular olacak.Ve o sorulara cevap vermen zorunludur. :)

EnveR: Harunnn60, Bilgisayarına en son ne indirdin? :X

Harunnn60: Gotham dizisinin 5.Bölümünü indirmiştim. :)

EnveR: adımutlulukk, Dünyayı nasıl değiştirirsin? :)

adımutlulukk: Klişe bir cevap vereceğim buna insanları iyiliğe teşvik ederek. :F

EnveR: Harunnn60, Senin üzerinde en olumlu etkiyi kim bıraktı? :)

Harunn60: Beni yetiştiren Annem ve Babam. :)

EnveR: adımutlulukk, Bugün kimi kucakladın? :X

adımutlulukk: Kimseyi.

EnveR: Harunnn60, Çocukluğuna ait en sevdiğin anı hangisidir? :)

Harunnn60: Çocukluk anılarım çok fazla hangisini seçsem diye çok düşündüm. :F
Çocukken babam beni buz patenide götürmüştü o zamanlar buz pateni yarışmaları vardı televizyonda ve o yıllarda büyük patlama olmuştu herkes buz patenine akın ediyordu. :A İşte benim ki de merak illa gidicem gidicem diye tutturdum. :D Neyse ki babam beni götürdü . Patenleri giyerken içimde ne hayaller kuruyordum ama daha başlar başlamaz düştüm. :F Sonra sonra düşe kalka birşeyler yapmaya çalıştım ama pek beceremedim. :D Babamda beni gülerek izliyordu. :F O zamanlar buz pateni çok yerde yoktu şimdi var birçok AVM'de :D

EnveR: adımutlulukk, Şimdiye kadar kırdığın en pahalı şey neydi? :X

adımutlulukk: Hatırlayamadım. :(

EnveR: "Abidik Gubidik" bölümümüzde bitti.İki kişi konuk olduğu ve çok yer kapladığı için "Enler" bölümü olmayacak ama her ikinizden en sevdiğiniz üyeyi soracağım ve "Ne Kadar Seviyorsun?" bölümü olacak.En sevdiğiniz üyeden beş soru sorcam ve bunları bakalım ne kadar biliyorsunuz.Sonunda faizle kaç faiz sevdiğinizi söyleyeceğim. :X
İlk adımutlulukk için "Ne Kadar Seviyorsun?" bölümü gelecek :X

EnveR: adımutlulukk, En sevdiğin üye hangisi?
adımutlulukk: @GunesinOglu, @Aserat@Harunnn60@Tzira@vadikızı@Çiğdem-@Bully@xemrexxxdiyeyim. :D
EnveR: Birini söyle :T: hepsinden Ne kadar seviyorsun yapamam :X

adımutlulukk: Kimi seçeyim ki. :(

EnveR: Birini işte :X

adımutlulukk: Sen seç :D

EnveR: İlk Yazdığımı seçiyorum o zaman :X

adımutlulukk: Fark etmez. :D

EnveR: İsmi nedir?

adımutlulukk: İsmi Cengiz.

GunesinOglu'nun cevapı: Cengiz

EnveR: 1 de 1 :)

EnveR: En çok yaptığı şey nedir?

adımutlulukk: En Çok Yaptığı Şey- Ne biliyim :D

GunesinOglu'nun cevapı: En çok yaptığım şey ne ben bile bilmiyorum o nasıl bilsin

EnveR: Tamam bu da doğru 2 de 2 :X

EnveR: Foruma kaç yıldır ve ya aydır üye?

adımutlulukk: Foruma 1 yıldır 11-12 aydır üye.

GunesinOglu'nun cevapı: 10 aydır üyeyim.

EnveR: Eh hepsini bilmiceksin tabi :X 3 de 2 :X

EnveR: En sevdiği tatlı hangisidir?

adımutlulukk: En sevdiği tatlı kazandibi diyeyim (attım)

GunesinOglu'nun cevapı: Tüm tatlıları severim ben ya :D

EnveR: Tüm tatlıların için kazandibi de olduğuna göre tamam bu da doğru :X 4 de 3 :X

EnveR: Hangi takımı tutuyor?

adımutlulukk: Gençlerbirliği mi :A

GunesinOglu'nun cevapı: Galatasaray

EnveR: Bu soruyuda bilemedi :X 5 de 3 :X Bu da o demek oluyor ki adımutlulukk GunesinOglu'nu 60% seviyor :X

EnveR: Şimdiyse Harunnn60'la devam ediyoruz :X

EnveR: En sevdiğin üye kim? :X

Harunnn60: En fazla kaç kişi söyleyebiliyoruz :D

EnveR: Bir kişi söyleye bilirsin :X

Harunnn60: Aslında en sevdiğim üyeler çok fazla var ama burada tek kişi isteniliyorsa @Ahmaddiyeceğim çünkü onla aynı tarihlerde geldik ve ilk onla konuşmaya başladık. :D

EnveR: Ahmad kaç gündür bura girmiyor ya başka üye söyle :X Onunla konuşmam gerek :X

Harunnn60: hmm @Çiğdem- olsun o zaman. :D

EnveR: Tamam :X

EnveR: İsmi nedir?

Harunnn60: Çiğdem

Çiğdem-'in cevapı: İsmim Çiğdem ama bu baya basit soru kaçar.Nickim çünkü :F:F:F

EnveR: 1 de 1 :)

EnveR: En çok yaptığı şey nedir?

Harunnn60: En çok yaptığı şey bunu kendisine de sorsanız tam cevap veremez ama ben konuşmak diyeyim. :D Çok iyi konuşur :A

Çiğdem-'in cevapı: En çok yaptığım şey alışveriş kesinlikle :A:A:A

EnveR: Yanlış 2 de 1 :X

EnveR: Foruma kaç yıldır ve ya aydır üye?

Harunnn60: Forumda 1 yıl 8 aydır burada.

Çiğdem-'in cevapı: 19 ay olmuş

EnveR: 12 ay + 8 ay = 20 ay olduğuna göre bu da yanlış : :X 3 de 1 :X

EnveR: En sevdiği tatlı hangisidir?

Harunnn60: En sevdiği tatlı çok var ya her tatlıyı seviyor bu kız :F Tam bilmiyorum ama Baklava diyorum.

Çiğdem-'in cevapı: En sevdiğim tatlı tulumba

EnveR: Baklava seçtiğine göre yanlış :X 4 de 1 :X

EnveR: Hangi takımı tutuyor?

Harunnn60: Tabiki de Beşiktaş 😎

Çiğdem-'in cevapı: Beşiktaş

EnveR: Bu soru doğru :X 5 de 2 :X Bu da o demek oluyor ki Harunnn60 Çiğdem'i 40% seviyor :X
EnveR: "Ne Kadar Seviyorsun?" bölümü bitti.Şimdiyse yeni bölümümüz olan "Forumda Hangi Üye?" bölümüne geçelim."Forumda Hangi Üye?" Bölümümüzde bir resim verilecek ve forumdaki hangi üye o resime yakışır sen seçeceksin.Ama sadece bir program olduğu için lütfen hiç kimse kırılmasın.Sadece bir şaka.(Not: Forumda hoşlanmadığınız,kavga ettiğiniz üyeyi seçmek yasaktır!)
Ekrana resim gelir:
954936444759369_1261173986.jpg
Harunnn60: @vadikızı diyorum. :F

adımutlulukk: @Tzira diyeyim. :D

EnveR: "Forumda Hangi Üye?" bölümümüz de bitti.Şimdiyse “Sürpriz soru” bölüme geçelim.
Sürpriz soru bölümünde bir soru ve 4 tane şık vereceğim.Bu soruya doğru cevap vermezseniz profil resmini bir günlük ben dediğim resmi yapacaksın.Devam ediyormusunuz?

adımutluluk: Edelim bakalım. :D

Harunnn60: Ediyorum. :)

EnveR: Kolay soru olacak :X

Ekrana soru gelir:
Forum kaçıncı yılda kurulmuştur?
A) 2008
B) 2007
C) 2010
D) 2011

adımutlulukk: c ya da d oabilir bence d :D

Harunnn60: 2007 :D Çok kolaymış gerçekten. :D

EnveR: Doğru cevap mı? :X

adımutluluk: D diyorum :D

EnveR: adımutlulukk, yanlış cevap :X Harunnn60, doğru cevap :X

EnveR: Profil resmin değişecek :X

EnveR: Teşekkür ederim beni kırmayıp konuk olduğunuz için. :)

Son olarak söylemek istediğiniz birşey var mı? :X

Harunnn60: Programın için başarılar dilerim. Bol hit alırız İnşAllah. :A

adımutlulukk: Burdan @sokak sanati @denizz19 @xemrexxx @Yiğitt @vadikız ı@Tzira @OzaN @Harunnn60 @EFE UYSAL @Castei @GunesinOglu @Çiğdem- ve @Aserat'a selam yolluyorum. İnandırıcı Pazar günü başlıyor #AilemiGeriVer etiketi ve ya #İnandırıcı etiketi ile desteklerinizi esirgemeyin. :A

EnveR: Hiç böyle konuğum olmamıştı :X

adımutlulukk: Böyle bir konuğum olmamıştı derken :D

EnveR: Son sözünde Selam gönderip reklam yapan :X

EnveR: Neyse gittiler mi?

Yönetmen: Gittiler.

EnveR: Ne yorucu programdı ya.

Yönetmen: Neden ki?

EnveR: adımutluluk dizisinin reklamını yapıyor, Harunnn60 Forumcayı öv öv bitiremedi.

Kameraman: Abi durdurayım mı kaydı?

EnveR: Sen hala çekiyor musun? 😱😱

Tabi bu yerleri şakaydı.Umarım alınmamışsınızdır. :A

adımutlulukk'un yeni profil resmi:
abidikgubidikyenilen.jpg

Bu resim bir gün soruya yanlış cevap veren konuğun profilinde kalmalıdır. :)

Konuk Köşesi:

1.Bölüm / Konuk: OzaN
Katılmak keyifliydi, programın yolu açık olsun. :)
01.08.2015
2.Bölüm / Konuk: Yiğitt
Ay ne diyeyim bilemedim. :F
3.Bölüm / Konuk: Harunnn60 ve adımutlulukk
Harunnn60: Tamam ne hakkıında yazıcam hiç detay vermedin de konuk köşesi diyince. :D
adımutlulukk: Program, güzeldi en önemlisi eğlendik. :A Herkesin katılmasını tavsiye ederim. Çok iyi bir yapım. :A
15.08.2015

Bölümümüze #AbidikGubidik etiketiyle destekleye bilirsiniz. :X

Yeni bölümde görüşürüz.Kendinize iyi bakın. :)

Güzel bir bölüm olmuş, Harun ve adımutlulukk da iyi cevaplar vermiş. Daha önce söylediğim gibi 4. bölüme ben konuk olabilirim. :) @EnveR

Elinize, emeğinize sağlık. :D Güzel olmuş program. :)

En son kimi kucakladın sorusu güldürdü. :F

güzel olmuş @Harunnn60 çok iyi tanıyolrmusun ayol beni maşallah :F:F:F

ayy bari kaç aylık üyede üyelik tarihimden hesaplasaydın :F:F:F

sevdiğin üyeye koyduğun için tşşk 😉😉😉

Güzel bir bölüm olmuş, Harun ve adımutlulukk da iyi cevaplar vermiş. Daha önce söylediğim gibi 4. bölüme ben konuk olabilirim. :) @EnveR
Zaten sensin konuk burda açmasana konuyu :X Herkes gördü sürprizi kaçtı.Tüh :A

Teşekkür ederim okuduğun için :X

Teşekkür ederim :X Abidik Gubidik sorular işte sen ne bekliyordun :F

Teşekkür ederim :X Bu arada Sorgu Odasında üye benim sorularını beklerim :X

Çok iyi sohbet eğlenceli, elinize emeğinize sağlık. :X
Teşekkür ederim :X

@Harunnn60 onu görünce ben mi aklına geldim bak sen:F:F
yine ilk @Çiğdem- adını vermişsin ben beni demeni beklerdim
küstüm sana:D:D
Başladın yine alınganlığına. :D Dikkat edersen orada birden fazla isim söyleyecektim ama tek isim hakkım vardı senle şubat ayından beri konuşuyoruz @Çiğdem- ile 2013'ten beri konuşuyoruz. :D Teşekkürler :D

Teşekkür ederim. :) Beğenmene sevindim. :D

Teşekkürler benim verilen sorulara cevaplarımı nasıl buldun? :D

Teşekkür ederim. :D Ya sen bütün tatlıları seviyorsun yalan söyleme şimdi. :D Ve ayrıca konuşmak daha önemli senin için. :F

Çok iyi sohbet eğlenceli, elinize emeğinize sağlık. :X
Teşekkürler. :X:X

Okurken çok eğlendim :D @EnveR eline sağlık

@adımutlulukk teşekkürler bu arada :D Galatasaray'ı bilebilirdin ya :F @EnveR de insafsız çıkmış 11 ay demiş o ben de 10 ay dedim.Bir aydan ne olur ya :X
İnsan bizim hakkımızdan da bahseder. :T:

Asasdasd ben de diyorum "dizi yorumlarında niye @adımutlulukk yok " demek ki dıziyi sevmiyormuşsun :F
@EnveR demedi deme bunlar programa reklam yapmak için gelmisler :F
Güzel bölüm olmus :D
@Harunnn60
Beğenmene sevindim. :D

Teşekkürler benim verilen sorulara cevaplarımı nasıl buldun? :D

Teşekkür ederim. :D Ya sen bütün tatlıları seviyorsun yalan söyleme şimdi. :D Ve ayrıca konuşmak daha önemli senin için. :F

Teşekkürler. :X:X

İnsan bizim hakkımızdan da bahseder. :T:

Beğenmene sevindim. :D

Sen bizden bahsettin mi :A Çiğdem i hiç tanıyamamışsın :F