Ben mesela isim vererek yaptım bi araisimleriyle yapılmasından tarafım anonim diye ağır hakarete kaçanlar oluyor çünkü
Ben mesela isim vererek yaptım bi araisimleriyle yapılmasından tarafım anonim diye ağır hakarete kaçanlar oluyor çünkü
Oo çok teşekkür ederim. <3
Amin hep beraber.Beraber daha nice yıllara
allah kerim bakalım @xemrexxx kolay kolay kurtulamaz ama benden sırf onun rahatını bozmak için kolay kolay gitmem
ay tabisi de ben bir markayım benden kim kurtulmak ister ki neyse ben egoist haruna hediye düşüneyimYa ben bu izlediğimiz diziden bu kadını tanıyorum ünlü birisi ama daha önce hangi dizide oynadığı aklımda değil. Kesin izlediğim bir dizide.
Hediye süper.
Düşün bakalımay tabisi de ben bir markayım benden kim kurtulmak ister ki neyse ben egoist haruna hediye düşüneyim
Ya ahahah Çok büyük Egom yok aslında ya
Çok teşekkürler
fotoğrafını koysaydın görürdün ayoll herkesi benim gibi hoşgörülümü sandın @Harunnn60 ego taşı atardı kafanaYa ahahah Çok büyük Egom yok aslında ya
Teşekkürler <3
Çok teşekkürler
İlk bir kriz geçirirdim sonra bir forum kapanabilirdi kesinfotoğrafını koysaydın görürdün ayoll herkesi benim gibi hoşgörülümü sandın @Harunnn60 ego taşı atardı kafana
Aşkım, bebeyim, Haruş'um tebrik ederim. Canııım daha nice yıllara.
Beni en ilk başlarda 2013de foruma sen bağladın biliyorsun, belki de sen olmasan şu an burada değildim. Kısa bir arayla kayıt olmamız ve kısa sürede kaynaşıp, hem de foruma bir arada alışmaya çalışmamız bizi daha da bağladı birbirimize. Çok özel bir yerin var bende, seviliyorsun bebişim. Nice yıllara tekrardan.
Katy abla sütlü sütlü tebrik ediyor.
Çok teşekkür ederim arkadaşlarım.
Aynı zevklere sahibiz @Ahmed’le ondandır. Fazla sütten zarar gelmez.Çok teşekkür ederim arkadaşlarım.
Aynı hediyeleri verdiniz ama olsun.
Çok teşekkür ederim Özgür. Bu sene aktif olarak görelim forumda seni özlettin kendini.Konuyu bugün görebildim, canım Harun'um 4.yılın kutlu olsun Beraber geçireceğimiz daha uzun yıllarımız olsun @Harunnn60
Ya çok teşekkürler kanka. İlerde senle tanışmak görüşmek isterim gerçekten arkadaşlığın kesinlikle iyi.İyi ki foruma üye olmuşsun Harun. Nice Fav10'lu yıllara inşallah kardo.
Konum çok güzel olmuş. Duygulu olmuş bu arada söylemeden edemedim.
Hediye olarak twd vereyim
Çok teşekkür ederim Özgür. Bu sene aktif olarak görelim forumda seni özlettin kendini.
Ya çok teşekkürler kanka. İlerde senle tanışmak görüşmek isterim gerçekten arkadaşlığın kesinlikle iyi.