Çiğdem'e özenenlere sincaplı fake üyelikler açmaya başladı. @Çiğdem-Bu güzel Çiğdem'e özenmene gerek yok, sen Harun ol
Akşama bekliyorum @Bully gibi akşama deyip sonra vermemezlik yapmaTebrikler @Harunnn60 hediyen akşama
Ne zaman gidiyorsunBen sözümde dururum herkes sen mi oh yılanlığımı da yaptım geçmişe ve evrene bir mesaj
Ağzı yüzü kaymış tam ecünnü ayoll
Ya ben bu izlediğimiz diziden bu kadını tanıyorum ünlü birisi ama daha önce hangi dizide oynadığı aklımda değil. Kesin izlediğim bir dizide.
Hediye süper.
1000 kere sordun Kasımda ayrıca o askerlik itirafını sen yaptın dimi çakaaalNe zaman gidiyorsun
İkisi de mavi suda, telefonda bakınca ya da bildirimlerde bakınca aynı kişi zannediyorumn isme bakma gibi bir huyum olmadığı için benim@XanTier benim cici sincabımla harunun plastik kafalı ne olduğu belli olmayan ördeğiyle nasıl aynı kefeye tutarsın ayoll
Ben yapmadım hiç itiraf hatta @sokak sanati ile bile konuştuk yapmayalım gözlemleyelim bu itirafçılar kim diye. Yani kesin kavga ettiğin birisi yaptı sana.1000 kere sordun Kasımda ayrıca o askerlik itirafını sen yaptın dimi çakaaal
Ben kimle kavga ettim ki la en çok sen ve @Çiğdem- le kavgamız vardır bizim sizi sinsi yılanlarBen yapmadım hiç itiraf hatta @sokak sanati ile bile konuştuk yapmayalım gözlemleyelim bu itirafçılar kim diye. Yani kesin kavga ettiğin birisi yaptı sana.
Bekliyorum hediyemi ona göre.@Harunnn60 forumdaki yılın kutlu olsun valla ben ödevdeki yunan reklamının şokunu atlatırım sonra veririm hediyeni
Hediyeni vereceksen ver, vermeyeceksen meşgul etme burayı.Ben kimle kavga ettim ki la en çok sen ve @Çiğdem- le kavgamız vardır bizim sizi sinsi yılanlar
Hediyem askere gitmem işte meydanı sizin gibi zibidilere bırakacağım daha Ne hediyesi olsun tamam tamam akşam veririz düğünden sonra ınstagramdan takip etsene beniBekliyorum hediyemi ona göre.
Hediyeni vereceksen ver, vermeyeceksen meşgul etme burayı.
ödevi uluslararası reklamcılık dersinden yunanistanın reklamını seçtimBekliyorum hediyemi ona göre.
Hediyeni vereceksen ver, vermeyeceksen meşgul etme burayı.
Deprem seni fena sarstı herhalde pompy. Eski enerjin kayboldu.ödevi uluslararası reklamcılık dersinden yunanistanın reklamını seçtim
ne yapıyım ödevler bozdu bide reklam feci reklam yunanistanın bir yoğurt reklamı +18 resmen hepsiDeprem seni fena sarstı herhalde pompy. Eski enerjin kayboldu.
Ben kimle kavga ettim ki la en çok sen ve @Çiğdem- le kavgamız vardır bizim sizi sinsi yılanlar
Ben isimsiz yapmam ayoll çoğu erkekten daha delikanlıyımBen yapmadım hiç itiraf hatta @sokak sanati ile bile konuştuk yapmayalım gözlemleyelim bu itirafçılar kim diye. Yani kesin kavga ettiğin birisi yaptı sana.
Ooo erkek müsveddeleri diyorsun yani o gizli itirafçılara helal kız benim kafadasınBen isimsiz yapmam ayoll çoğu erkekten daha delikanlıyım
isimleriyle yapılmasından tarafım anonim diye ağır hakarete kaçanlar oluyor çünküOoo erkek müsveddeleri diyorsun yani o gizli itirafçılara helal kız benim kafadasın