İçinde milyonlarca çocuğu da öldüreceksin amaKökünden alalım bu sefer başka hayatlar kararmasın![]()
İçinde milyonlarca çocuğu da öldüreceksin amaKökünden alalım bu sefer başka hayatlar kararmasın![]()
Daha iyi ya işte,dünyayı büyük bi zarardan kurtarmış olurumİçinde milyonlarca çocuğu da öldüreceksin ama![]()
Benim gibi sempatik evlatlarını Yok edemezsin zor .ssDaha iyi ya işte,dünyayı büyük bi zarardan kurtarmış olurum![]()
Sempatik miBenim gibi sempatik evlatlarını Yok edemezsin zor .ss
Yıllar önce bir oğlumu toprağa serptim eminim doğacaktırSempatik miKüçük yılanlara gerek yok bu dünyada kökünü kurutmak lazım senin
![]()
Nerede o toprak söylede kezzap dökeyim üstüneYıllar önce bir oğlumu toprağa serptim eminim doğacaktır![]()
SarhoştumNerede o toprak söylede kezzap dökeyim üstüne![]()
Pis ayyaşSarhoştum![]()
Tarkan gibi çıkıp kelleni kesecek senin kostokPis ayyaşGirdiğin günahların bedeli çok ağır olacak
![]()
Benim kelleme erişemez kimseTarkan gibi çıkıp kelleni kesecek senin kostok![]()
Çiroz bir şeysin zaten çat diye alırlar kelleniBenim kelleme erişemez kimse![]()
Boyum uzun olduğu için erişemezlerÇiroz bir şeysin zaten çat diye alırlar kelleni![]()
Ben genelde altıma alırımSende altında kal da geber![]()
Iyyyy pis tecavüzcü sapıkBen genelde altıma alırım![]()
Hoşuna gitti dimi namıssızIyyyy pis tecavüzcü sapıkAr damarı çatlamış
![]()
Ne hoşuma gidecek be,beni cezbetmiyorsunHoşuna gitti dimi namıssız![]()
Seni erkek olsun da her şey cezbeder benceNe hoşuma gidecek be,beni cezbetmiyorsun![]()
Sen etmedin demek ki dediğin gibi olmuyormuşSeni erkek olsun da her şey cezbeder bence![]()