Forumda bir tane çingene var zaten sen mülayim olKaynanamdan
![]()
Forumda bir tane çingene var zaten sen mülayim olKaynanamdan
![]()
Mülayim olursam ağzının payını nasıl verecemForumda bir tane çingene var zaten sen mülayim ol![]()
Ben mülayim tavrımla herkese haddini bildiriyorumMülayim olursam ağzının payını nasıl verecem![]()
Sen ve mülayimlik birbirinize çok zıtsınızBen mülayim tavrımla herkese haddini bildiriyorum![]()
İltifat olarak alıyorumSen ve mülayimlik birbirinize çok zıtsınızSen tam bir yılansın
![]()
Allahım Yılın yılan ödülünü alacağımNasıl almak istersen öyle![]()
Yılan olmakla övünen birini de ilk kez görüyorumAllahım Yılın yılan ödülünü alacağım![]()
Senin yılanlığın bana sökmez koparıveririm başını geberirsin
Ben çift başlı yılanım birinci başımı koparsan ikinci başımla sokarım kıçınıSenin yılanlığın bana sökmez koparıveririm başını geberirsin![]()
Benim vücudumda yılanlara karşı zehir var ısıran geberirBen çift başlı yılanım birinci başımı koparsan ikinci başımla sokarım kıçını![]()
Demek ki sende de yılanlık etkisi baş göstermeye başlamış herkes yılan olabilir ama herkes çift başlı benim gibi olamazBenim vücudumda yılanlara karşı zehir var ısıran geberir![]()
O iki başını birbirine bağlar ezerim taşlaDemek ki sende de yılanlık etkisi baş göstermeye başlamış herkes yılan olabilir ama herkes çift başlı benim gibi olamaz![]()
Üçüncü bir başım daha var ama o daha aşağılardaO iki başını birbirine bağlar ezerim taşla![]()
O başını da koparırız dert değilÜçüncü bir başım daha var ama o daha aşağılarda![]()
Kökünden alalım bu sefer başka hayatlar kararmasınSünnet oldum ben![]()