Forumda bir tane çingene var zaten sen mülayim olKaynanamdan
Forumda bir tane çingene var zaten sen mülayim olKaynanamdan
Mülayim olursam ağzının payını nasıl verecemForumda bir tane çingene var zaten sen mülayim ol
Ben mülayim tavrımla herkese haddini bildiriyorumMülayim olursam ağzının payını nasıl verecem
Sen ve mülayimlik birbirinize çok zıtsınızBen mülayim tavrımla herkese haddini bildiriyorum
İltifat olarak alıyorumSen ve mülayimlik birbirinize çok zıtsınızSen tam bir yılansın
Allahım Yılın yılan ödülünü alacağımNasıl almak istersen öyle
Yılan olmakla övünen birini de ilk kez görüyorumAllahım Yılın yılan ödülünü alacağım
Senin yılanlığın bana sökmez koparıveririm başını geberirsin
Ben çift başlı yılanım birinci başımı koparsan ikinci başımla sokarım kıçınıSenin yılanlığın bana sökmez koparıveririm başını geberirsin
Benim vücudumda yılanlara karşı zehir var ısıran geberirBen çift başlı yılanım birinci başımı koparsan ikinci başımla sokarım kıçını
Demek ki sende de yılanlık etkisi baş göstermeye başlamış herkes yılan olabilir ama herkes çift başlı benim gibi olamazBenim vücudumda yılanlara karşı zehir var ısıran geberir
O iki başını birbirine bağlar ezerim taşlaDemek ki sende de yılanlık etkisi baş göstermeye başlamış herkes yılan olabilir ama herkes çift başlı benim gibi olamaz
Üçüncü bir başım daha var ama o daha aşağılardaO iki başını birbirine bağlar ezerim taşla
O başını da koparırız dert değilÜçüncü bir başım daha var ama o daha aşağılarda
Kökünden alalım bu sefer başka hayatlar kararmasınSünnet oldum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?