Nasıl konumu beğendin mi. Mutlu oldun mu. Benim açacağımı tahmin ediyor muydun.
( Çok soru sordum evet farkındayım. )
( Çok soru sordum evet farkındayım. )
Hayır kimseye hediye etmedim ama daha öncede paylaştım bu resmihediyen muhteşem @cookies ama sen bu kızı sanki benden öncede bir kaç arkadaşa hediye etttin gibi ben ikinci el hediyeleri kabul etmiyorum )))
Hayır kimseye hediye etmedim ama daha öncede paylaştım bu resmi
Emily bana yar olmadı bari sana yar olsun yürü koçum
aaa kaç defa daha anlatıcam ayoll 2 defa doğum günümü kutladık bu forumda 23 ve 24 yaş günlerimi şimdide 3.defa 25.yaş günümü kutlayacaz inş 9 eylülde
Yok artık biliyordun ya sen. Pes cidden.aaa kaç defa daha anlatıcam ayoll 2 defa doğum günümü kutladık bu forumda 23 ve 24 yaş günlerimi şimdide 3.defa 25.yaş günümü kutlayacaz inş 9 eylülde
sen kaç yaşındasın bu arada cidden
aaa 1 yaş vardı galiba aramızda 24 oldu sanırım @destere okuluda bitti bu neden askere gitmiyor bee ihbarmı etsek acabaYok artık biliyordun ya sen. Pes cidden.
Sen şimdi benim yaşımı da bilmezsin. :/
hahah hayırr düşününce aklıma geldi şuan kaçak sayılıyor ama tecellide ettirmemiştir açık öğretim yoksa bence ihbar edelim
Kiz yalan atma sen 27 yaşindasinaaa kaç defa daha anlatıcam ayoll 2 defa doğum günümü kutladık bu forumda 23 ve 24 yaş günlerimi şimdide 3.defa 25.yaş günümü kutlayacaz inş 9 eylülde
aaa kaç defa daha anlatıcam ayoll 2 defa doğum günümü kutladık bu forumda 23 ve 24 yaş günlerimi şimdide 3.defa 25.yaş günümü kutlayacaz inş 9 eylülde
çok teşekürler vadikızı özüre gerek yok sonunda kutlamışsın ya benim için yeterli hatta kutlamasaydında anlayışla karşılardım zaten tüm mesajları 5 gün sonra cevaplıyorsun@destere çok özür dilerim ben daha yeni gördüm ya nice yıllara
ayy benim için hep 18 yaşındasın zaten )
çok teşekürler vadikızı özüre gerek yok sonunda kutlamışsın ya benim için yeterli hatta kutlamasaydında anlayışla karşılardım zaten tüm mesajları 5 gün sonra cevaplıyorsun
Mutlu yıllar @destere
En güzel hediye benden gelecek yine sana.
Viola teyzeyi tepe tepe kullan.
Ekli dosyayı görüntüle 49518
şaka yaptım zaten biliyorum görmediğini görsen konuyu zaten herkesten önce kutlayacağına eminimYeminle görmedim görsem hemen yazardm valla
Etiket yaptım seni. Sen bildirimlerine bakmıyorsun. Asıl sorun bu.Yeminle görmedim görsem hemen yazardm valla
Yok artık biliyordun ya sen. Pes cidden.
Sen şimdi benim yaşımı da bilmezsin. :/
aaa 1 yaş vardı galiba aramızda 24 oldu sanırım @destere okuluda bitti bu neden askere gitmiyor bee ihbarmı etsek acaba