Happy Birthday destere!

dibin düşsün @xemrexxx :) o yandaki parlak kovalasın seni emre ;:) gül ağanın kucağına düşesinde at tepmişe dönesin emre :)

sanırım bu gidişle @Çiğdem- i yakında geçerim :) çünkü kız 4 yıldır aynı yaşta bekliyor hiç kıpraşma yok kızda :))
Nasıl konumu beğendin mi. Mutlu oldun mu. :D Benim açacağımı tahmin ediyor muydun. :D
( Çok soru sordum evet farkındayım. :F )

Nasıl konumu beğendin mi. Mutlu oldun mu. :D Benim açacağımı tahmin ediyor muydun. :D
( Çok soru sordum evet farkındayım. :F )

tabiki mutlu oldum mutlu olmazmıyım :) ama tabi konumu gaga sever düşmanım açacağına giresunlu hogatha açsa dahada mutlu olurdum :)) ama olsun bu da idare eder :)

Doğum günün kutlu olsun la :)

Yaşlandın sende ha. @Çiğdem- in hasretiyle geçiyor bu yıllar :(

391147b6d175b213e664b0a42c2b0ef9.jpg

Bak Emilyciğime sana doğru koşturuyor :)

hediyen muhteşem @cookies :) ama sen bu kızı sanki benden öncede bir kaç arkadaşa hediye etttin gibi :) ben ikinci el hediyeleri kabul etmiyorum :))))
Hayır kimseye hediye etmedim ama daha öncede paylaştım bu resmi :)

Emily bana yar olmadı bari sana yar olsun yürü koçum :)

dibin düşsün @xemrexxx :) o yandaki parlak kovalasın seni emre ;:) gül ağanın kucağına düşesinde at tepmişe dönesin emre :)

sanırım bu gidişle @Çiğdem- i yakında geçerim :) çünkü kız 4 yıldır aynı yaşta bekliyor hiç kıpraşma yok kızda :))
aaa kaç defa daha anlatıcam ayoll 2 defa doğum günümü kutladık bu forumda 23 ve 24 yaş günlerimi şimdide 3.defa 25.yaş günümü kutlayacaz inş 9 eylülde :F:F:F

sen kaç yaşındasın bu arada cidden :F:F:F

aaa kaç defa daha anlatıcam ayoll 2 defa doğum günümü kutladık bu forumda 23 ve 24 yaş günlerimi şimdide 3.defa 25.yaş günümü kutlayacaz inş 9 eylülde :F:F:F

Yok artık biliyordun ya sen. :D Pes cidden. :D

Sen şimdi benim yaşımı da bilmezsin. :/

ayy benim için hep 18 yaşındasın zaten :))

@destere çok özür dilerim ben daha yeni gördüm ya nice yıllara:D
çok teşekürler vadikızı :) özüre gerek yok sonunda kutlamışsın ya benim için yeterli:) hatta kutlamasaydında anlayışla karşılardım :) zaten tüm mesajları 5 gün sonra cevaplıyorsun :)

ayy benim için hep 18 yaşındasın zaten :))

çok teşekürler vadikızı :) özüre gerek yok sonunda kutlamışsın ya benim için yeterli:) hatta kutlamasaydında anlayışla karşılardım :) zaten tüm mesajları 5 gün sonra cevaplıyorsun :)

Yeminle görmedim görsem hemen yazardm valla:(

Mutlu yıllar @destere

En güzel hediye benden gelecek yine sana.:Z
Viola teyzeyi tepe tepe kullan.:A

Ekli dosyayı görüntüle 49518

harika harika :) zaten ben violanın oyuncu olmasına karşıyım yoksa her türlü kadınla ilgili değişik fantazilerim var yani hediyen boşa gitmeyecektir asla :))

Yeminle görmedim görsem hemen yazardm valla:(
şaka yaptım zaten biliyorum görmediğini görsen konuyu zaten herkesten önce kutlayacağına eminim :)