Happy Birthday destere!

Harunnn60

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
45,122
Puanı
1,061
3773104.gif

Forumumuzun sevilen üyesi Selim ( @destere ) arkadaşımızın bugün doğum günü!

Kendisinin doğum gününü kutlar, yeni yaşının başarı, sağlık, mutluluk, bol kazanç getirmesini ve sevdiklerinle beraber nice mutlu, huzurlu günler dilerim.:Z

Mutlu yıllar Selim'cim, bu da hediyen.:bhr:
maxresdefault.jpg

@destere @xemrexxx @Çiğdem- @Bully @denizz19 @Billy Kane @Doğu @mrt-06 @Ahmad @vadikızı

Son düzenleme:
Doğum günün kutlu olsun Selim , sevdiklerinle beraber nice mutlu yıllara.

Happy birthday destere. :D
Lana'lı hediye süper. sevdiğini bilmiyordum. :D

Mutlu yıllar iyi ki doğdun :) @destere Hediye yollasam banı yerim zaten sınırdayım bu seferlik affet :A

aaa iyiki doğdun @destere 😉😉😉 ayy geçen yıl neden doğum günümü kutlayan yok demiştin galiba sonrada haberi olan kimse yok demiştin ozaman tabi açan olmaz demiştim @Harunnn60 u kutluyorum öğrendiği için :F:F:F

all bakalım pastandan bizzad ben çıkıyorum bugüne özel gerçi başka bir kadının çıkmasınada izin vermezdim neyse :A:A:A
happy_birthday-156x300.jpg

aaa iyiki doğdun @destere 😉😉😉 ayy geçen yıl neden doğum günümü kutlayan yok demiştin galiba sonrada haberi olan kimse yok demiştin ozaman tabi açan olmaz demiştim @Harunnn60 u kutluyorum öğrendiği için :F:F:F

all bakalım pastandan bizzad ben çıkıyorum bugüne özel gerçi başka bir kadının çıkmasınada izin vermezdim neyse :A:A:A
Eee @destere 'yi severim bilirsin :A Tabii ki de unutmam. :bhr:

Gelmedi ama ya. Bir yerlerde sızdı kaldı mı acaba. :(

3773104.gif

Forumumuzun sevilen üyesi Selim ( @destere ) arkadaşımızın bugün doğum günü!

Kendisinin doğum gününü kutlar, yeni yaşının başarı, sağlık, mutluluk, bol kazanç getirmesini ve sevdiklerinle beraber nice mutlu, huzurlu günler dilerim.:Z

Mutlu yıllar Selim'cim, bu da hediyen.:bhr:
maxresdefault.jpg

@destere @xemrexxx @Çiğdem- @Bully @denizz19 @Billy Kane @Doğu @mrt-06 @Ahmad @vadikızı

teşekürler @Harunnn60 gaga sevgin haricinde süper bir arkadaşsın:) birde selenaya yanlış yapmasaydın dahada süper olacaktı :))

Doğum günün kutlu olsun @destere :)

Nice senelere, mutlu yıllar. 🙂

Nice yıllara @destere

Hediyen :)

4883-0-1449596949.jpg

Doğum günün kutlu olsun Selim , sevdiklerinle beraber nice mutlu yıllara.

Happy birthday destere. :D
Lana'lı hediye süper. sevdiğini bilmiyordum. :D

@destere doğum günün kutlu olsun

pinar-aydin-5.jpg
buda hediyen @destere

Mutlu yıllar iyi ki doğdun :) @destere Hediye yollasam banı yerim zaten sınırdayım bu seferlik affet :A

Nice mutlu sağlıklı senelere @destere :) İşte hediyen. :)

beren-saat-in-paylastigi-fotografa-tepki-yagdi-7567661_x_5062_300.jpg

Şöyle doğal güzellikleri hediye olarak verelim :X
İyi ki doğdun @destere mart ayında doğman filan :A

caitriona-balfe-outlander.jpg

Adelaide-Clemens.jpg

tebrik ve harika doğum günü hediyeleriniz için çok çok teşekürler arkadaşlar :) hep birlikte sağlıklı ve mutlu nice senelere diyelim :))

Son düzenleme:
hepi börtdey totoş sana daddario kardeşleri hediye ediyorum beğenmeme ihtimalin yok birini beğenmezsen ötekini kullanırsın :) matthew parlağını beğenmezsen @Çiğdem- e alexandra yı beğenmezsen bana gönder biz kullanırız :D
alexandra-daddario-brother-matthew.jpg

teşekürler @Harunnn60 gaga sevgin haricinde süper bir arkadaşsın:) birde selenaya yanlış yapmasaydın dahada süper olacaktı :))

tebrik ve harika doğum günü hediyeleriniz için çok çok teşekürler arkadaşlar :) hep birlikte sağlıklı ve mutlu nice senelere diyelim :))
Kaç yaşına girdin. :A 30 oldun galiba. :A

hepi börtdey totoş sana daddario kardeşleri hediye ediyorum beğenmeme ihtimalin yok birini beğenmezsen ötekini kullanırsın :) matthew parlağını beğenmezsen @Çiğdem- e alexandra yı beğenmezsen bana gönder biz kullanırız :D
alexandra-daddario-brother-matthew.jpg

dibin düşsün @xemrexxx :) o yandaki parlak kovalasın seni emre ;:) gül ağanın kucağına düşesinde at tepmişe dönesin emre :)

Kaç yaşına girdin. :A 30 oldun galiba. :A

sanırım bu gidişle @Çiğdem- i yakında geçerim :) çünkü kız 4 yıldır aynı yaşta bekliyor hiç kıpraşma yok kızda :))