Hann Medya'dan 'Sihirli Annem' Filmi Geliyor!

Yeni dizide suzan , dudu , çilek yokmuş suzan dönmez ama dudu dönmeli çilek zaten döner

Taci olsa iyi olucaktı ama işte
@pompy
Çilek vardı da dizi haftalıktan günlüğe döndükten sonra gitmişti. İzlemiyordum ama asıl annesinin alıp herkesin hafızasından sildiği sahneyi çok iyi hatırlıyorum.

Reactions: Çiğdem
Çilek vardı da dizi haftalıktan günlüğe döndükten sonra gitmişti. İzlemiyordum ama asıl annesinin alıp herkesin hafızasından sildiği sahneyi çok iyi hatırlıyorum.
Dizi mi? Film değil miydi?
@pompy
Şu yeni çekilen dizi o diziyle hiç alakam yok çünkü yeni seriyi hiç izlemedim
Çileğin de gittiğini @pompy demişti
Ama şu sıralar Çilek , Cem ve Ceren çok tv karşısında çıktı demek ki Çilek dönecek tekrar

Ama beni Dudu ilgilendiriyor en son oda Kanal D e çıkmıştı Sihirli Annem ile alakalı konusuyordu umarım gelir

Aaa @pompy e baksan İnci bile olmucak diyor

Avninin oğlu ol bizim peri oldumuzu ortaya çıkarmaya çalısırsın
@pompy senaryosuna alsın
Efecan zeytine sözü var çıkarmayacağım diye zaten hatada ordaydı herkes perileri öğrendi ama tekrar başladığında Taci ayda astronot olmuştu ve herkes perileri unutmuştu çünkü herkes tacinin insan olduğunu unuttu ve dudu bir yuva yıkmış oldu Suzanın annesine verdiği sözü tuttu @Çiğdem

Belliydi zaten bu aralar Çilek karakteri her yerde konuk. hatta youtube kanalı da açtı

Bu güzel bir haber. Keşke yeniden dizisi başlasaydı. ❤️❤️❤️❤️❤️❤️.

Belliydi zaten bu aralar Çilek karakteri her yerde konuk. hatta youtube kanalı da açtı
ama nasıl dönecek annesi kahin periyle beraber çileğin gücü betüşün kızında kahin peri çileği koruma hediyesi olarak betüşün doğan kızına geleceği ve görünmezleri görme gücü verdi @Çiğdem