Birkaç sene önce Star’da yeni versiyonunu yapmışlardı onu diyor.Dizi mi? Film değil miydi? @pompy
Çilek vardı da dizi haftalıktan günlüğe döndükten sonra gitmişti. İzlemiyordum ama asıl annesinin alıp herkesin hafızasından sildiği sahneyi çok iyi hatırlıyorum.Yeni dizide suzan , dudu , çilek yokmuş suzan dönmez ama dudu dönmeli çilek zaten döner
Taci olsa iyi olucaktı ama işte @pompy
Çilek vardı da dizi haftalıktan günlüğe döndükten sonra gitmişti. İzlemiyordum ama asıl annesinin alıp herkesin hafızasından sildiği sahneyi çok iyi hatırlıyorum.
Şu yeni çekilen dizi o diziyle hiç alakam yok çünkü yeni seriyi hiç izlemedim Çileğin de gittiğini @pompy demişti Ama şu sıralar Çilek , Cem ve Ceren çok tv karşısında çıktı demek ki Çilek dönecek tekrarDizi mi? Film değil miydi? @pompy
Yaşım müsait değilSen oynamak istiyordun hem @xemrexxx ile çift olrusunuz
Avninin oğlu ol bizim peri oldumuzu ortaya çıkarmaya çalısırsın @pompy senaryosuna alsınYaşım müsait değil
Öyle şeylere ayıracak boş vaktim yokAvninin oğlu ol bizim peri oldumuzu ortaya çıkarmaya çalısırsın @pompy senaryosuna alsın
Efecan zeytine sözü var çıkarmayacağım diye zaten hatada ordaydı herkes perileri öğrendi ama tekrar başladığında Taci ayda astronot olmuştu ve herkes perileri unutmuştu çünkü herkes tacinin insan olduğunu unuttu ve dudu bir yuva yıkmış oldu Suzanın annesine verdiği sözü tuttu @ÇiğdemAvninin oğlu ol bizim peri oldumuzu ortaya çıkarmaya çalısırsın @pompy senaryosuna alsın
Bu güzel bir haber. Keşke yeniden dizisi başlasaydı. ❤️❤️❤️❤️❤️❤️.Aslı Gibidir, Hababam Sınıfı: Yeniden, Babamın Ceketi ve Hürkuş: Göklerdeki Kahraman filmleriyle dikkat çeken Hann Medya'dan 'Sihirli Annem' dizisinin sinema filmi geliyor!
Uzun süredir sinema filmi olacağı konuşulan Sihirli Annem için dizinin senaristi Gamze Özer ile imzalar atıldı. Mustafa Kotan'ın yönetmen koltuğunda oturacağı film 2020'de vizyona girecek.
Filmin kadrosu önümüzdeki günlerde belli olacak.
ama nasıl dönecek annesi kahin periyle beraber çileğin gücü betüşün kızında kahin peri çileği koruma hediyesi olarak betüşün doğan kızına geleceği ve görünmezleri görme gücü verdi @ÇiğdemBelliydi zaten bu aralar Çilek karakteri her yerde konuk. hatta youtube kanalı da açtı
Kuyruklu yalanPompyı duydunuz destere sadık bana
Taci aldatmıyor
Kuyruklu yalan
Taco aldatmiyor demis bu durumda destere aldatıyor diyor bence pompyPompyı duydunuz destere sadık bana
Sen destereye taci dedin diye dedi Ama onun türü başka zaten fok o @serhattTaco aldatmiyor demis bu durumda destere aldatıyor diyor bence pompy