Hangisinin Finali Daha Fazla Reyting Alır

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan takas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Vadi 1. muhtesem yuzyil 2. obgzk 3. afk 4 fatmagul 5. olurdu

hayal dünyasından çık :D vadi aşkı memnuyu eziyodu hemde verdiği 28 araya rağmen :D

Tamam tamam. Zaten ne desem de Vadiyi su üzüne çıkaracaksın. Her kes şikeci bir Vadi şikeci değil. 10 senedir başrollerin vurulması en büyük şikedir. Milleti kaç kez kandırdılar.

Tabi en yüksek finali Fatmagül'ün Suçu Ne alir. Onu Muhtesem Yüzyil ve Adini Feriha Koydum takip eder. :)

Tamam tamam. Zaten ne desem de Vadiyi su üzüne çıkaracaksın. Her kes şikeci bir Vadi şikeci değil. 10 senedir başrollerin vurulması en büyük şikedir. Milleti kaç kez kandırdılar.
mafya dizisinden ne bekliyon sen öpüşme mi tecavüz mü ne bekliyon tabi ki vurulacaklar

Sanki dizide hiç aşk yok. Polatın kaç sevgilisi oldu acaba. Dizi Polatın ergenlik döneminden beri sürüyor. Şimdi 1 ayağı çukurda :D

ergenlik dönemi 30 yaşından sonra mı oluyo :D 1 ayağı çukurda hali buysa helal olsun :D

Bütün diziler birbirlerinden etkilenir ama vadi etkilenmez cünkü vadi nin izleyici kizlesi ap ayri Benim siralamam:

1. KVP
2. Muhtesem Yüzyil
3. ÖBGZK
4. FGSN
5. AFK

benim demek istediğimde aynen o diğerleri kendi aralarında reytingleri bölüşecek ama vadi aradan sıyrılarak fark atacak :D

Forum İstatistikleri

Konular
176,649
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy