Adam için demiyorum. Kürtlerle ilgili olan düşünceni diyorum.Ben bisey bilmiyomki bu adami ilk defa gordum bn
Adam için demiyorum. Kürtlerle ilgili olan düşünceni diyorum.Ben bisey bilmiyomki bu adami ilk defa gordum bn
Kurtlerle ilgili dusuncem : Onlarda bizim gibi insan tek farklari var biraz deli dolularAdam için demiyorum. Kürtlerle ilgili olan düşünceni diyorum.
İnsana insan gözüyle bakabilirsen yeterli gerisi önemli değil. O kürtleri beğenmeyen kişiler önce dönüp bir kendilerine baksınlar. Not : Kürt değilim.Kurtlerle ilgili dusuncem : Onlarda bizim gibi insan tek farklari var biraz deli dolular
Sana sonuna kadar katiliyorum herkes insandir yani 😉İnsana insan gözüyle bakabilirsen yeterli gerisi önemli değil. O kürtleri beğenmeyen kişiler önce dönüp bir kendilerine baksınlar. Not : Kürt değilim.
Baska selahattin cikan yokmu ndn kuzenimle bana bu adam ciktiNe çıktığını söylememe gerek yok galiba
Bu bir test sonuçta , belki yanlış isaretlemissindirBaska selahattin cikan yokmu ndn kuzenimle bana bu adam cikti
e ben ne diyorum sen ne diyosun adama bakEkmeleddin İhsanoğlu.
Ona bakma sen kendi fikirlerini kendin yarat. O söylesin dursun sen kendi bildiğinle devam et.