- Reaksiyon puanı
- 38,927
- Puanı
- 1,060
Konudaki resme baksan belki tanırdın, en azından sima olarak
aaa şuankı cumurbaskan adayı sanırım selattin demirtaş kürtlerin başıdır bu cnm
Konudaki resme baksan belki tanırdın, en azından sima olarak
Kuzenimede cikti Kürtlerle ayni dusunuyoruz biz bu ankete goreaaa şuankı cumurbaskan adayı sanırım selattin demirtaş kürtlerin başıdır bu cnm
ne kürdü ya bunların kürtlerle falan alakası bile yok terör örgütü de onaaaa şuankı cumurbaskan adayı sanırım selattin demirtaş kürtlerin başıdır bu cnm
Biz teroristlerimi destekliyoruz yani begenmedim ben bu anketine kürdü ya bunların kürtlerle falan alakası bile yok terör örgütü de ona
trabzonda sakın söyleme bunu vlla döverler seni cnmKuzenimede cikti Kürtlerle ayni dusunuyoruz biz bu ankete gore
Soylemem lo zaten trabzon akpnin 😉trabzonda sakın söyleme bunu vlla döverler seni cnm
Kürtler terörist değildir. Kim söyledi bunu sana?Biz teroristlerimi destekliyoruz yani begenmedim ben bu anketi
Hayir takas dediki kurtlerin adami degil terorlerin adami dedi bnde ondan oyle yazdimKürtler terörist değildir. Kim söyledi bunu sana?
ben öyle biliyordum vlla 🙂🙂ne kürdü ya bunların kürtlerle falan alakası bile yok terör örgütü de ona
Ona bakma sen kendi fikirlerini kendin yarat. O söylesin dursun sen kendi bildiğinle devam et.Hayir takas dediki kurtlerin adami degil terorlerin adami dedi bnde ondan oyle yazdim
Ben bisey bilmiyomki bu adami ilk defa gordum bnEkmeleddin İhsanoğlu.
Ona bakma sen kendi fikirlerini kendin yarat. O söylesin dursun sen kendi bildiğinle devam et.