Adam için demiyorum. Kürtlerle ilgili olan düşünceni diyorum.Ben bisey bilmiyomki bu adami ilk defa gordum bn![]()
Adam için demiyorum. Kürtlerle ilgili olan düşünceni diyorum.Ben bisey bilmiyomki bu adami ilk defa gordum bn![]()
Kurtlerle ilgili dusuncem : Onlarda bizim gibi insan tek farklari var biraz deli dolularAdam için demiyorum. Kürtlerle ilgili olan düşünceni diyorum.![]()
İnsana insan gözüyle bakabilirsen yeterli gerisi önemli değil. O kürtleri beğenmeyen kişiler önce dönüp bir kendilerine baksınlar. Not : Kürt değilim.Kurtlerle ilgili dusuncem : Onlarda bizim gibi insan tek farklari var biraz deli dolular![]()
Sana sonuna kadar katiliyorum herkes insandir yani 😉İnsana insan gözüyle bakabilirsen yeterli gerisi önemli değil. O kürtleri beğenmeyen kişiler önce dönüp bir kendilerine baksınlar. Not : Kürt değilim.![]()
Baska selahattin cikan yokmu ndn kuzenimle bana bu adam ciktiNe çıktığını söylememe gerek yok galiba![]()
Bu bir test sonuçta , belki yanlış isaretlemissindirBaska selahattin cikan yokmu ndn kuzenimle bana bu adam cikti![]()
e ben ne diyorum sen ne diyosun adama bakEkmeleddin İhsanoğlu.
Ona bakma sen kendi fikirlerini kendin yarat. O söylesin dursun sen kendi bildiğinle devam et.