2020 Hangisi "En" İz Bırakan Film Olmalı? **FİNAL**

Hangisi "En" İz Bırakan Film Olmalı? **FİNAL**

• Kullanılan toplam oy
    56
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haklısın, özellikle yazın bu durum oluyor galiba. Geçen seneki etkinliğimde problem yaşamadığım için en son ki etkinliğimde aynı sistemden gitmiştim. Mesajımda belirtiğim başka kural kısmı o dediğin durumu kapsayacak. Belki Favori yabancı güzellerde insanlar o yola başvurmaz ama En Özlenilen Dizi 2010-2015 etkinliğinde ilerde başlayacağım ve orada bu etkinlik gibi 0 mesajlı kişiler oy verebilir. Zamanı gelince detaylı düşünürüm o kısmı😊

Reactions: Harunnn60
Diyen adamın özelden Titanik için çatır çutur oy istemesi...

Reactions: Tolstoyevski
Bu WP olayı ne orayı kaçırdım ben.
0 mesajlı 1 günlük üye oy kullanıyorsa ve 1-2 oyla yarışmayı Titanic kazanacaksa ben de wp gruplarından üye getirebilirim o zaman dedim
Aslında senin savunduğun şeyi bir örnekle açıkladım bu tehdit değil olayın yanlış olduğunu abartı yoluyla göstermek aslında

Yanlış anlaşılmasın ama incelediğim kadarıyla @Barry dün üye olmuş yalnızca. Onun dışında etkinliğin başladığı gün üye olup, oy veren herhangi birisini göremedim ben. Bu durumda sorun veya sıkıntı teşkil edebilecek herhangi bir durum yok gördüğüm kadarıyla. O yüzden senlik ve hatta kimsenin karıştırmasını gerektirecek bir şey yok abi zaten.

Konu üye olup olmaması değil. Sıfır mesaj yazması. Adam hiç mesajı yok bot gibi gelip oy kullanıyor.

Eskiden 10 15 tane hesap açalım nasıl olsan yarışmadan önce hesap açtı diyelim. Verelim oyları.

Hadi bu yarışmada Hababam 1. Ama ya yakın olsaydı sonuçlar???

Reactions: Emre Ozansoy
WP grubunu ben demiştim ama sen benim demek istemediğimi anlamamışsın ve tehdit olarak görmüşsün galiba Tolsto
Konuda bir ara WP grupları meselesi geçince doğrudan orayı örnek verdim ama benim de anlatmak istediğim, eğlencesine bir olayda kendimizi çok yormanın sonucunda sadece yormuş olarak kalacağımızdı yani konunu seninle alakası yok ve ben fransız kaldım biraz anlatmak istediğim düşünce adına o yüzden boşverelim en iyisi.

Diyen adamın özelden Titanik için çatır çutur oy istemesi...

Godfather'da bile bir iki emoji hariç hiç kılım kıpırdamamışken, 8 kalitesinde anca gördüğüm ve efsanelerimden olmayan bir film için evet kesin yaşanmıştır öyle şeyler.

Yakın olsaydı gereken yapılırdı?
Yakın olmasa da yapılmalı.

Harun,
İnsanlar mesaj yazmak için üye olmak istemez belki..
Neticede konuları takip etmek,okumakda isteyebilir sadece.

Twitterda bile milyonlarca anket oluyor..önüne düşüyor sırf sonucu görmek için bile oy kullanıyorsun.

Ben insanları ayırmanızı gerçekten doğru görmüyorum.

Ama neticede oturmuş kurallarınız varsa ben sonradan gelip laf edemem.

Ama buda benim şahsi düşüncem.

Ya koyacağın tek önlem etkinlikten sonra üye olanların oylarının kabul edilmemesi olur. Foruma üye olup çok mesaj yazmayıp yine de takip edenler olabilir. Mesela Abdülhey 25 Mart'ta üye olmuş 31 mesaj yazmış ve bugün 21.25'te konu görüntülemiş. Bu adam az mesaj yazıyor diye fake diyemezsin ki örnek vermek gerekirse.

Godfather'ı buruşturup çöp kutusuna atan Hababam Sınıfı'na karşı bir kin oluşturmuşsundur diye düşünmüştüm.

Reactions: Tolstoyevski
Hiç mesaj yazmayanları kast ettim ben. Bak bakalım bulursun. Az yazanları karıştırma.

Reactions: xdragxx
Ya sen iyi niyetli olabilirsin ama işte iyi niyetin suistimal edilebilir abi. Şöyle düşün mesela ben bir filmin aşırı hayranıyım yenilmesine de sinir oldum. Arkadaşlarıma rica ederim gelin foruma üye olun oy verin şu etkinlikte diye mesela. O yüzden etkinlik sonrasında üye olanların oylarının geçerli olması bence yanlış yoksa olayın seninle hiçbir alakası yok.

O zaman etkinlikleriniz benim gibi yapın 10 günde şipşak , aylarca sürmesin
Sonradan gelen hep zan altında kalır o zaman hertürlü.

Reactions: xdragxx
Godfather'ı buruşturup çöp kutusuna atan Hababam Sınıfı'na karşı bir kin oluşturmuşsundur diye düşünmüştüm.
Yok canım daha neler, kutsal filmi Fight Club'u eleyen Titanic'e karşı @xdragxx da nasıl bir etki olmuşsa bende de benzer bir etki olmuş olabilir en fazla itiraf etmek gerekirse

O zaman etkinlikleriniz benim gibi yapın 10 günde şipşak , aylarca sürmesin
Sonradan gelen hep zan altında kalır o zaman hertürlü.
En favori üye etkinlikleri oluyo abi mesela o galiba 1 ay falan sürüyo bu dediğim kural asıl o etkinliklerde uygulanmalı
Sonradan üye olup en favori üyede oy kullanan yeni bir üyeyi linç ederler ne biliyorsun da bir de oy kullandın diye mesela

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...