2020 Hangisi "En" İz Bırakan Film Olmalı? **FİNAL**

Hangisi "En" İz Bırakan Film Olmalı? **FİNAL**

• Kullanılan toplam oy
    56
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evet haklısın valla.
@xdragxx hakkını yemiyelim diğer isimlerin yanında senin adın komedi oyuncusu gibi kalmış.

Reactions: sokak sanati
Evet haklısın valla.
@xdragxx hakkını yemiyelim diğer isimlerin yanında senin adın komedi oyuncusu gibi kalmış.
Bak hala ironi yapıyo kötünün iyisi diyor şimdi de
Haruncum sen eylül 2013'lüsün
Ben 2011-2013 mayıs arası daha çok aktiftim
Büyük ihtimal sen beni pek tanımıyorsun bak yine sokak sanatı 3-4 ayla da olsa tanımış somurtkan değildi diyor

Takılıyoruz ya.
O kadar arkandan gelmeni bekledik 2014 de hakkımızı yeme.

Reactions: xdragxx
Yok ben 10 kez dedim ben somurtkan değildim yanlış hatırlıyorsun diye hala sen somurtkandın, emoji kullanmazdın diyor

Beren & Vadi çatışmasında bizi en çok koruyan iki isimdiniz. O yüzden ben alışığım ama @Harunnn60 O çatışma döneminin sonunda geldi o yüzden pek hatırlamıyor olabilir. Ben direk revan yakup ile olayın direkt içinde olduğum için net hatırlıyorum. En ılımlı yöneticiydiniz

Beren Vadi kapışmalarından günde abartısız 20-30 şikayet gelirdi

Evet ben sonuna gelmiştim benim geldiğim sene intikam 2.sezonuna başlamıştı ota reytinglerde çöktü zati o yüzden pek tartışma ortamı kalmamıştı

Beren Vadi kapışmalarından günde abartısız 20-30 şikayet gelirdi

Emre, Revan Yakup vs Takas ve ekibi . O keyifli kavgalar şimdi yok. Her gün haklılığımızı ispat etmek için dahada abartır ve yeni konular açardık. Sonunda darksall konuda temizlik yapmak için kilitler ve bir daha 1 hafta sonra falan açardı.

Onu yapmasa 20-30 şikayet 40-50 olurdu çünkü
Tartışmanın boyutu kavgaya varıyordu maalesef

Bende tam İntikam başlayınca gelmiştim. Tam tartışmaların göbeğinde.
Ben geldiğimde durulmuştu forum, biraz dizi senaryoları yaygındı herkes dizi yapıyordu.

Rahmetli de tartışmalarda vardı ve beyazsoy da var onları unuttmuşsun yada sildin kafanda bunlar beren vs vadi tartışması yapardı

Beyazsoy kafayı yedirtirdi insana ama benden çok Emre ile tartışırdı o. Hoş Emre melununun çene yetiştirmediği kimse yoktu ama.

Reactions: Harunnn60
Şubat ayında üye olan kişi bu arada 2017 yılının üyesi
eski hesabını unutmuş galiba ve şimdi kontrol ettim eski hesabını devre dışı bırakmışlar.

Yarışma kesin olarak sonuçlandı diyebiliriz

Onu yapmasa 20-30 şikayet 40-50 olurdu çünkü
Tartışmanın boyutu kavgaya varıyordu maalesef

Çok zor dönemde yöneticilik yaptın ama en keyifli dönemde o dönemdi. Forum hep hareketliydi. Yöneticiliği çekici yapan şeyde oydu o dönem. Çok yoğundu orada neler oluyor merak ediliyordu. Sırf bu yüzden imrendiğim için yönetici olmuştum.

İçimiz rahat ama rehavet asla

Reactions: Dosi
Cezalar bölümü şimdi bomboş
Bizim zamanımızda günde en az 10 ceza ya
Şu anda 10 ceza herhalde 100 günde falan oluyo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...