SANAT EVRENSELDİR bari bu konuda milliyetçilik yapmayınForum için yabancı yapımlar daha değerli. Bunu anladım...
SANAT EVRENSELDİR bari bu konuda milliyetçilik yapmayınForum için yabancı yapımlar daha değerli. Bunu anladım...
Ablam algılara gelme lütfen. Sen duygusal bir kadınsın. Titanic gibi insanı yüreğinden vuran, paramparça yapan bir film varken komedi filmine oy vermezsin sen
Oy vermeden önce şu fragmanı tekrar izleyip öyle oy ver bence. Müziği bile insanın içini burkuyor
Takasla Beso birbirlerini severler ya
Bence de abla, hangisinin kazanmayı hakettiğini düşünüyorsan ona verBenim kafamda bir düşünce varsa kimse karışamaz bunaben oy vermişsem kafamdakine vermişimdir
Osm'de toplu istifalar gelebilir devam edersenTitanic dururken Hababam Sınıfı'na oy veren yoldaşlarımı kınıyorum...
Avatarındaki kızın gerçekten çok sevimsiz gözüktüğünü daha önce söylemiş miydim?
> Hababam Sınıfı.
Benim kafamda bir düşünce varsa kimse karışamaz bunaben oy vermişsem kafamdakine vermişimdir
> Hababam Sınıfı.
Yok sana baskı uygulandığı için ben de dikkat çekmek istedimben @serhatt ı etiketlerken gönlünden geçene oy ver dedim. Baskı kurmuyorum kimseye 😊
Verdim kız@serhatt oylama yapmamıştım. Gönlünden geçene oy ver
İlk Pp ben yaptım ama sonrakiler benden beter çıktılar@xdragxx ve @Emre Ozansoy çalışırken ben bu modda takip edeceğim
Ekli dosyayı görüntüle 83954
Düş artık milletin yakasından .ssYok sana baskı uygulandığı için ben de dikkat çekmek istedimben @serhatt ı etiketlerken gönlünden geçene oy ver dedim. Baskı kurmuyorum kimseye 😊
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?