Evet espriler iyi çalışılmışOlabilir artik nedense öyle biliyordum ama tarzlari ayni gibi![]()
Evet espriler iyi çalışılmışOlabilir artik nedense öyle biliyordum ama tarzlari ayni gibi![]()
O zaten çok kaçar daha ama Şener dışında da biraz Itır ile Tarık'a yer versinler bence. Onların da sevenleri çok.Sener yine kaciyor![]()
Evet onlara da biraz daha yer vermelilerO zaten çok kaçar daha ama Şener dışında da biraz Itır ile Tarık'a yer versinler bence. Onların da sevenleri çok.![]()
Hahaha Metin'i resmen yıktı geçti ŞenerEvet onlara da biraz daha yer vermelilerbu arada damat kim damat
![]()
Tarik'la konusmasi da efsaneydi yaHahaha Metin'i resmen yıktı geçti Şener![]()
Diş mi çekiyoooon TarıkkkTarik'la konusmasi da efsaneydi ya![]()
Ay simdi de Tarik'in dedikodusunu yapiyorlar adamlara bak yaDiş mi çekiyoooon Tarıkkk![]()
Daha kızı görmeden Nasıl uyduruyorlarAy simdi de Tarik'in dedikodusunu yapiyorlar adamlara bak ya![]()
Bütün mahalleye yaydilar kulaktan kulaga cümlelerde degisiyor sarisindi simdi esmer yaptilarDaha kızı görmeden Nasıl uyduruyorlarÜff deme ya
![]()
Hahaha eskici gördüm orada sankiBütün mahalleye yaydilar kulaktan kulaga cümlelerde degisiyor sarisindi simdi esmer yaptilar![]()
Normaldir biz her yerdeyizHahaha eskici gördüm orada sanki![]()
Şener her yerden parayı kapıyorDayi oglunun ortanca torunu![]()
![]()
Adam ustalasmis artik herkesi ayri oynatiyorŞener her yerden parayı kapıyor![]()