Evet espriler iyi çalışılmışOlabilir artik nedense öyle biliyordum ama tarzlari ayni gibi
Evet espriler iyi çalışılmışOlabilir artik nedense öyle biliyordum ama tarzlari ayni gibi
O zaten çok kaçar daha ama Şener dışında da biraz Itır ile Tarık'a yer versinler bence. Onların da sevenleri çok.Sener yine kaciyor
Evet onlara da biraz daha yer vermeliler bu arada damat kim damatO zaten çok kaçar daha ama Şener dışında da biraz Itır ile Tarık'a yer versinler bence. Onların da sevenleri çok.
Hahaha Metin'i resmen yıktı geçti ŞenerEvet onlara da biraz daha yer vermeliler bu arada damat kim damat
Tarik'la konusmasi da efsaneydi yaHahaha Metin'i resmen yıktı geçti Şener
Diş mi çekiyoooon TarıkkkTarik'la konusmasi da efsaneydi ya
Ay simdi de Tarik'in dedikodusunu yapiyorlar adamlara bak yaDiş mi çekiyoooon Tarıkkk
Daha kızı görmeden Nasıl uyduruyorlar Üff deme yaAy simdi de Tarik'in dedikodusunu yapiyorlar adamlara bak ya
Bütün mahalleye yaydilar kulaktan kulaga cümlelerde degisiyor sarisindi simdi esmer yaptilarDaha kızı görmeden Nasıl uyduruyorlar Üff deme ya
Hahaha eskici gördüm orada sankiBütün mahalleye yaydilar kulaktan kulaga cümlelerde degisiyor sarisindi simdi esmer yaptilar
Normaldir biz her yerdeyizHahaha eskici gördüm orada sanki
Şener her yerden parayı kapıyorDayi oglunun ortanca torunu
Adam ustalasmis artik herkesi ayri oynatiyorŞener her yerden parayı kapıyor