Aslında bırakma demeyeyim de Kırgın Çiçekler başlayınca netten de seyredemedim olan bu. Ama tamamlamayı düşünüyorum bakalım.
komedi dizilerine genelde ara verilebiliyor. bende uzun zamamdir izleyemiyordum.
Ama sonuç olarak bıraktın.Aslında bırakma demeyeyim de Kırgın Çiçekler başlayınca netten de seyredemedim olan bu. Ama tamamlamayı düşünüyorum bakalım.
Ben izliyorum sessiz bir şekilde. Bir dahaki bölüme yorum atarım belki.
Helal olsun o zaman.Ben izliyorum sessiz bir şekilde. Bir dahaki bölüme yorum atarım belki.
Ben diziyi izliyorum ama.yorum yapmaya gerek duymamistim bolumler hakkindasayemde burasi canlandi 50 gundur yorum yapilmamisti
ben arada bakiyorum. bugun tekrarina denk geldim en son bölumunki. inanilmaz keyif aldim. Alisveristeki sahneler guldurduBen diziyi izliyorum ama.yorum yapmaya gerek duymamistim bolumler hakkinda
Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Cok guzel.dizi yaben arada bakiyorum. bugun tekrarina denk geldim en son bölumunki. inanilmaz keyif aldim. Alisveristeki sahneler guldurdu
Yeni Bölüm 26 Aralık Pazartesi TRT1'de!
Editör olarak çalışıyoruz heralde.Konu konu gezip fragman paylaştığına göre canın sıkıldı herhalde.
Kırgın Çiçekler başlayınca bıraktım o güne kadar izledim
ok. ben tekrarlarindan takip ediyorumKırgın Çiçekler başlayınca bıraktım o güne kadar izledim
Ben yoğunluktan son 4-5 bölüme bakamadım hiçok. ben tekrarlarindan takip ediyorum
@Bully sendemi biraktin?